Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AK Parti İlçe Başkanı Sever Temel Sorun Samimiyet

AK Parti İlçe Başkanı Sever  Temel Sorun Samimiyet

Erdek Ak Parti İlçe Başkanı Murat Sever, ilçe de ve Kapıdağ da bugün yaşananların ibretlik olaylar olduğuna dikkat çekerek...

Erdek Ak Parti İlçe Başkanı Murat Sever, ilçe de ve Kapıdağ da bugün yaşananların ibretlik olaylar olduğuna dikkat çekerek,  ? Biz, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde ciddi bir oy yüzdesi ve destekle Hüseyin Sarı´nın  iktidar olmasını öncelikle demokrasinin gereği olarak saygıyla karşıladık. Seçim öncesi olduğu gibi seçim sonrası da çekincelerimizi, eleştirilerimizi sürekli dile getirdik. Bu, siyasal bir parti olarak bizim görevimiz  olmanın yanında  bir Erdek´li olarak, yurttaş olarak da görevimiz. ?dedi.

ERDEK DE SİYASET HİZMET VE YATIRIM EKSENİNDE YÜRÜMELİ!
Erdek ?te yıllardır siyasetin demokratik açıdan doğal bir mecra da yürüyemediğine dikkat çeken Erdek Ak Parti İlçe Başkanı Sever, ? Biz, Ak Parti olarak, Erdek ve Kapıdağ da gerilimden, çatışmadan, yaratılan suni kutuplaşmalardan beslenen bir parti değiliz ve hiç bir zaman olmadık. Tam tersi,2009-2014 yıllara arısında Belediye Başkanımız Hüseyin Aysan´ın da sürekli yinelediği ve gözettiği gibi, Erdek ve Kapıdağ´ın öncelikle hizmet ve yatırıma ihtiyacı var. Bir anlamda yaratılmak istenen suni siyasi kutuplaşmalara alet edilmek istenen siyaset kimsenin çıkar ve rant kapısı olmamalı. Erdek ve Kapıdağ siyaseti, şucu bucu ekseninden kurtarılıp, hizmet ve yatırım eksenine dönebilmeli?dedi.

BİZ SİYASETEN İŞ OLSUN DİYE ELEŞTİRMİYORUZ!

Malum kişinin belediye başkanlığı döneminde Erdek ve Kapıdağ´ın halinin ortada olduğunu vurgulayan Sever, ?Turizm sezonu içindeyiz ve özellikle esnafımız, işletmecilerimiz rahat, iç huzuruyla ekmek yiyebilmenin derdinde. Ne Erdek´in ne de esnafımızın, işletmecilerimizin işgüzarlıkla işi olmaz. Malum kişi, sahilimizdeki çay bahçelerini yıkarak, ilçemiz turizmine en ağır darbeyi vurdu. Gelen tepkilerin çığ gibi büyümesi üzerine yıkımın Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığı yalanına sarıldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur´un parti ilçe merkezimizin açılışında ?üç tane kulübeyi yapamadı? diyerek, Sarı´yı beceriksizlikle ve yalan söylemekle itham etmesi boşuna değildir. 30 Mart 2014 gününden bugüne Zeytinliada Arkeolojik Parkı´nın, Apostol´da yapılmış yatırımların içler acısı hali de ortadadır. Biz, yıllardır malum kişinin kafasında bir Erdek ve Kapıdağ vizyonu olmadığını, dişe dokunur bir tek projesi bulunmadığını, ortada bir tek somut icraatı olmadığını söylerken bunu siyaseten iş olsun diye söylemiyoruz? dedi.

ERDEK; BEN YAPTIM-OLDU MANTIĞIYLA YÖNETİLEMEZ!

Erdek ve Kapıdağ da yerel de iktidar partisi kadar muhalefete de büyük sorumluluklar düştüğüne dikkat çeken Başkan Sever, ? Erdek ve Kapıdağ da turizmin çeşitlendirilmesi ve turizm sezonunun tüm yıla yayılmasına büyük önem veriyoruz. İnanç turizmi de turizmin çeşitlendirilmesi ve geliştirilmesinde önemli. Örneğin, Kirazlı Manastırı´nda ayin düzenlenmesi ve tarihsel, kültürel mirasımızın değerlendirilmesinde Patrik Bartalemaus´u malum kişinin ziyaret etmesi ne kadar önemli ise bu girişimlerde belediye meclisimizin ve meclis üyelerimizin bir heyet oluşturulmadan, malum kişi tarafından tek başına gerçekleşmesi de o kadar eksik ve yanlıştır. Bir yandan inanç turizmini geliştiriyorum denirken Apostol´a sırtını dönmek, Zeytinliada´yı mahrumiyet adası yapmak, yok saymak o kadar eksik ve yanlıştır. Biz, konu hizmet olduğunda karşımızdakinden önce samimiyet bekliyoruz ama ne yazık ki, bunu göremiyoruz. Çünkü, Erdek, ben yaptım-oldu mantığıyla yönetilemez? dedi.

Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli