Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

AK Parti İlçe Başkanları Balıkesir´de bir araya geldi

AK Parti İlçe Başkanları Balıkesir´de bir araya geldi

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından Şubat ayı ilçe başkanları toplantısı Balıkesir´de gerçekleştirildi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığında düzenlenen ilçe başkanları toplantısına AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Marmara Adası ilçe başkanı Sedat Uz ile Balıkesir´in diğer ilçelerinin AK Parti İlçe Başkanları katıldı.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan´ın başkanlığında düzenlenen toplantıda teşkilat çalışmaları değerlendirilerek, istişarelerde bulunuldu. Partisinin Şubat 2016 ayı toplantısına katılan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever gazetemize şu bilgiyi aktardı:

?AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı organizasyonunda Şubat ayında başlayan toplantımız her ay gerçekleşecek ve sürekli bir araya gelerek istişarelerde bulunacağız. AK Parti´nin bundan sonra daha başarılı olması, daha fazla hizmet üretebilmesi için ne gerekiyorsa hepimiz fikir birliği yapacağız. Böylece partimizin bayrağını daha yükseklere çıkaracağız. İnşallah bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberlik içerisinde istişareleri-mize devam edeceğiz.? şeklinde konuştu.
AK Parti Balıkesir İlçe Başkanlarının tamamının katılımı ile gerçekleşen toplantıda, hükümetimizin politikaları ile yerel çalışmaların konuşulduğunu aktaran Sever, bu tip toplantılarla Marmara Bölgesinin parlayan yıldızı Balıkesir´in kazançlı çıkacağının altını çizdi.
Toplantı sona erdikten sonra, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan konuklarına yemek ikramında bulundu.
Haber: Tuncay Ertan



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli