Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AK Parti İlçe Başkanlığı´na aday olanlar mülakata alındı

AK Parti İlçe Başkanlığı´na aday olanlar mülakata alındı

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı için Denizli´de istişare toplantısı yapıldı.

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı için Denizli´de istişare toplantısı yapıldı.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kudret Yangal´ın geçtiğimiz yıl yakalandığı korona virüsün ardından yaşamını kaybetmesiyle bugüne kadar vekaleten yürütülen AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı görevi için Denizli´de istişare toplantısı yapıldı.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kudret Yangal´ın vefatı ile boşalan AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı´nı vekaleten yürüten Musa Alioğlu´nun görev süresinin sona ermesi nedeniyle ilçe başkanlık görevi için AK Parti Denizli İl Başkanlığı´nda AK Parti Balıkesir İl Koordinatörü ve Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, AK Parti Balıkesir Teşkilat Başkanı Mustafa Çanakçı ve İl Sekreteri Abdullah Altıntaş nezaretinde istişare toplantısı düzenlendi.
Toplantıda; Erdek´te yapılan temayül ve kamuoyu araştırmalarının ardından ilçe başkanlığına talip olan Huri Gezer Güven, Hasan Oduncu, Volkan Can ve Musa Alioğlu ile bir araya gelen AK Parti Balıkesir İl Koordinatörü ve Denizli Milletvekili Şahin Tin´in başkanlığında ilçe başkanlığına talip isimlerle mülakat gerçekleştirildi. 

İstişare toplantısının ardından kısa bir açıklama yapan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, ?AK Davamızı 2023 hedefine hep birlikte taşıyor ve milletimize hizmet yolculuğumuzu kararlılıkla devam ettiriyoruz. Rabbim bu yolda davamızı muzaffer eylesin.? diye konuştu.

Diğer yandan kulislerden edinilen bilgiye göre Ak Parti İlçe Başkanlığı görevinin Erdek´te Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik yapan Hasan Oduncu´ya verileceği tahmin ediliyor.

Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli