Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AK Parti Kadın Kollarından, Işıktaş´a ziyaret

AK Parti Kadın Kollarından,  Işıktaş´a ziyaret

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı Kadın Kollarından oluşan ekip, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dilek Işıktaş´ı makamında ziyaret ettiler.

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı Kadın Kollarından oluşan ekip, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dilek Işıktaş´ı makamında ziyaret ettiler.
Kurumlarla bilgi paylaşımı ve yapılan hizmetleri yerinde görme açısından önemli ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Gülser Sarıkaya, AK Parti olarak kurumlarımızı ziyaret ediyoruz. Yapılan hizmetleri yerinde görmek ve olan sorunların çözümü noktasında çalışmalarda bulunuyoruz. Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Dilek Işıktaş, tarım alanında yapılan çalışmaları bizimle paylaştı. Bu ziyaretimize Nüfus Müdürümüz Fatma Baki´de eşlik etti.
AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tarafından yapılan ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini dile getiren Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Dilek Işıktaş, Erdek Vatandaşlık ve Nüfus Müdürü Fatma Baki ile ?AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı Kadın Kolları´nın bizi ziyaretleri memnun etti. Bilgi alışverişinde bulunduk. İlgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum? diye konuştu. Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli