Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Ak Parti Kadın Şurası´na Erdek´te katıldı

Ak Parti Kadın Şurası´na Erdek´te katıldı

Kadın Şurası´nda Erdek zeytinyağı tanıtıldı

Ankara´da düzenlenen Uluslararası Yerel Yönetimler Kadın Şurasına Erdek´i temsilen Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Huri Güven katıldı. 18 Ülkeden 44 yabancı konuğun katıldığı şurada Erdek zeytinyağı yoğun ilgi gördü.

Farklı coğrafyaların yerel yönetimlerinde görev yapan kadın belediye başkanları ve meclis üyelerinin bir araya geldiği toplantı Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium´unda gerçekleşti. Şuraya 18 ülkeden 44 temsilcinin yanı sıra 7 kadın belediye başkanı ve 1004 meclis üyesi katıldı. Erdek´i temsilen katılan Meclis Üyesi Huri Güven gazetemize yaptığı açıklamada  ?Ak Parti 6. Uluslar Arası Kadın Siyasetçiler Konferansına Erdek´i temsilen katılım sağladım. Ankara´da yapılan konferansta tüm illerin tanıtımı yapıldı. Burada Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan´ı dinleme fırsatımız oldu. Cumhurbaşkanımız kadınlara siyaset çağrısı yaptı. Ayrıca milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımız ile sohbet ettik. Programın amacı kadınlarımızı siyasete katmak ve kadın siyasetçilerin çoğalmasını sağlamaktı. Bende Balıkesir standında güzide ilçemiz Erdek´in meşhur zeytinyağını tanıttım ve ürünlerimiz yoğun ilgi gördü ? diye konuştu.

Huri Güven 13 Aralık´ta Balıkesir´de düzenlenecek toplantıda da Erdek standını kurarak tanıtıma devam edeceklerini belirtti.

Haber: Tuncay Ertan



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli