Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

AK Parti Kudret Yangal ile devam

AK Parti Kudret Yangal ile devam

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı görevini vekaleten yürüten Kudret Yangal asaleten göreve atandı.

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı görevini vekaleten yürüten Kudret Yangal asaleten göreve atandı.
Geçen Ağustos ayından bu yana AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı görevini vekaleten yürüten Kudret Yangal, AK Parti Genel Merkezi tarafından asaleten atandı.
Kudret Yangal, mazbatasını Ankara´da AK Parti Genel Merkezi´nde Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir´den aldı.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kudret Yangal, 15 asil ve 8 yedek üyeden oluşan yeni yönetim kurulunu oluşturarak, AK Parti Genel Merkezi´ne sunacak.

/resimler/2020-2/29/1213245437745.jpg
Ankara´dan dün Erdek´e dönen AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kudret Yangal, gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ?AK Parti Genel Merkezi tarafından Salı günü Ankara´ya çağrıldım. Erdek´le beraber Manyas ve Altıeylül AK Parti ilçe başkanları da atanmak üzere davet edildi. Genel Merkeze gittiğimde yapılan mülakat sonrası AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı´na asaleten atandım. Allah bizleri mahcup etmesin. En kısa zamanda ekibimizi oluşturacağız. Erdek´imize en güzel hizmeti verebilmek için durmadan, yorulmadan, bıkmadan, dağ taş demeden, gece gündüz çalışacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun."
Yangal, İdlib´ten gelen acı haberi yolda aldı
Perşembe günü İdlib´te Mehmetçiklerimize yönelik gerçekleşen hain saldırı sonucu 33 askerimizin şehit, 32 askerimizin de yaralandıkları haberini Ankara´dan Erdek´e dönerken yolda öğrendiklerini ifade eden Yangal, şöyle konuştu:
"Dün mazbatamızı aldıktan sonra atamaları yapılan AK Parti Manyas İlçe Başkanı Yıldız Barcin ve AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ömer Munis´le beraber dönüş yoluna çıktık. Yolda aldığımız şehit haberleri ile kahrolduk. Hain saldırı sonucu 33 askerimiz şehit olurken, 32 askerimizde yaralandı. Şehitlerimize Allah´tan rahmet, kederli aileleri ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Aslında bizler ilçelerimize döndüğümüz gibi kongre hazırlıklarına başlayacaktık. Ancak ülkece şu anda şehitlerimizin yasını tutuyoruz. Böyle bir süreçte kongre hazırlığında bulunmak, yönetim oluşturmak uygun olmaz. Bu yüzden Genel Merkezimizin talimatı ile ileri bir tarihe ertelemek durumunda kaldık. Aldığım bu görevin ağırlığını, sorumluluğunu ve yükünün farkındayım. En kısa zamanda yönetimimizi, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımızı oluşturarak ilçemize, ülkemize ve partimize yararlı olmak adına var gücümüzle çalışacağız."
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Parti Kudret Yangal devam
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli