Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AK Parti Marmara karıştı

AK Parti Marmara karıştı

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy´un partisi tarafından yeniden aday gösterilmesi AK Parti Marmara İlçe Teşkilatı´nı karıştırdı.

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy´un partisi tarafından yeniden aday gösterilmesi AK Parti Marmara İlçe Teşkilatı´nı karıştırdı.
AK Parti Marmara İlçe Başkanı Gül Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde mevcut Belediye Başkanı Süleyman Aksoy´un tekrar belediye başkan adayı gösterilmesine tepki göstererek görevlerinden istifa etti.
Açıklamasında, partideki görevlerinden istifa etme nedenlerini özetleyen AK Parti Marmara İlçe Başkanı Gül Ağaoğlu şöyle konuştu: ?Göreve geldiğimiz günden bu yana, partimiz ilke ve esaslarına uymaması konusunda Marmara Belediye Başkanı ile anlaşmazlıklar yaşanmış zaman zaman arkadaşlarımıza yapılan asılsız suçlamalarla karşı karşıya açılmış davalar vardır. 

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde mevcut Belediye Başkanı Süleyman Aksoy tekrar aday gösterilmiştir. Bu durumda ilçe yönetimi olarak partimizin ilke ve esasları üzerinde kaynaşma ve anlaşma sağlayamadığımız belediye başkan adayı ile yerel seçimlere iki ayrı kutuplu olarak girmemiz partimiz için isabet olmayacağı gibi başarıda getirmeyecektir. Başkan Aksoy´un yerel seçimlerde kendi yönetim ve ekibini kurarak yoluna devam etmesi ve de sahip olduğumuz etik değerler açısından partimizin Marmara´da başarısı ve bekası için istifa etme kararı almış bulunmaktayız. Koşulsuz inandığımız davamızın lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan sevdasına ilaveten büyük bir onurla yürütmekte olduğumuz AK Parti Marmara İlçe Yönetiminden bugün itibari ile istifa ediyoruz.?
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Parti Marmara karıştı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli