Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti Marmara Kongresi yapıldı

AK Parti Marmara Kongresi yapıldı

AK Parti Marmara İlçesi 7. Olağan Kongresi 4 Ekim Pazar günü yapıldı.

AK Parti Marmara İlçesi 7. Olağan Kongresi 4 Ekim Pazar günü yapıldı.
Yapılan kongrede AK Parti Marmara İlçe Başkanı Mehmet Kuz güven tazeledi.
Marmara Belediyesi önünde açık alanda Covit-19 pandemi kurallarına uygun olarak yapılan kongrenin açılış konuşması AK Parti Marmara İlçe Başkanı Mehmet Kuz tarafından yapıldı.
Divan Başkanlığı´nı AK Parti Balıkesir eski Milletvekili M. Cemal Öztaylan´ın yaptığı kongrede konuşan İlçe Başkanı Mehmet Kuz, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti adayının Marmara´da aldığı % 52 oy oranıyla seçimi kazandığını paylaştı.
Yerel seçim öncesi olduğu gibi seçim sonrasında da Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ile birlikte uyumlu çalışma sergilediklerini ifade eden Kuz, bundan sonra da Belediye Başkanı Aksoy ile birlikte hizmete devam edeceklerini dile getirdi.
AK Parti İlçe Başkanı Kuz´dan sonra söz alan Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Marmara Adalar Belediyesi´nin denizin ortasında AK Parti Bayrağını gururla dalgalandıran küçük bir İlçe olduğunu söyledi. 

Yaz aylarında nüfusun kış nüfusunun 25 katına çıktığını aktaran Başkan Aksoy, turizm bölgesi olan adaları AK Parti´nin vitrini olacak şekilde Marka Belediyecilik anlayışıyla yönetmeye çalıştıklarına vurgu yaptı.
Gönül belediyeciliği anlayışıyla çalıştıklarını belirten Başkan Aksoy, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Covit 19 illeti ile Dünya olarak her ne kadar zor bir süreçten geçsek de Türkiye bu zor günleri kararlı adımları, birlik ve beraberliği, güçlü kimliği ile birçok Dünya ülkesinin yanı sıra oluşabilecek en az zararla bu süreci idare etmektedir. Pandemi dolayısıyla kongrelerimizi sadece teşkilat mensuplarımızla yapmak mecburiyetinde olsak da ´önce millet önce memleket´ diyen herkese kapımız açıktır. Gönül seferberliği anlayışından hareketle yeni üyelerimiz ile ilk günkü heyecanla çalışmalarını sürdüren teşkilat yapımız her geçen gün daha da güçlenmektedir. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye 2023, 2053, 2071 hedeflerine gücüne güç katarak ilerleyecektir. AK Parti ne kadar geniş bir kitleye ulaşırsa milletin birlik ve beraberliği o derece kuvvetlenecek, bu hareket ne kadar büyürse, ne kadar güçlenirse demokrasimiz de ekonomimiz de o derece güçlü olacaktır. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana milletimizden ve partimizden aldığımız güç ile belediye hizmetlerinde hepsi birbirinden önemli eserleri adalar halkının istifadesine sunduk, sunmaya da devam ediyoruz. Bu hizmetlerin gerçekleşmesinde bizlere inanarak her zaman arkamızda duran vatandaşlarımıza, parti teşkilatımıza, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.?
Konuşmaların ardından mevcut Başkan Mehmet Kuz´un tek listeyle katıldığı seçimde; Yönetim Kurulu: Köksal Muhammet Öztürk, Mehmet Alioğlu, Ekrem Ceyhun Zeren, Murat Uğur, Mustafa Temel, Nilberk Demir, Semra Alpaslan, Kayhan Yalçın, Efkan Karabatak, Talip Birdal´dan oluşurken, İl Delegeleri: Süleyman Aksoy, Mehmet Kuz, Köksal Muhammet Öztürk, Recep Ali Ayaz, Erhan Uzuner, Gazi Birinci, Burak Ünlü, Mirze Temel ve Dursun Muşdal´dan oluştu.
AK Parti Marmara İlçe Teşkilatı Kongresine; AK parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Pakize Mutlu Aydemir, Mustafa Canbey, Belgin Gökçe Uygur, AK Parti Balıkesir eski Milletvekili M. Cemal Öztaylan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yasin Sagay, AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, BASKİ Güney Marmara Bölge Koordinatörü İbrahim Koman, İlçe Koordinatörü Hakan Aka, çevre ilçelerin AK Parti Başkanları, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Zahid Bayram ve partililer katıldı.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false