Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AK Parti Milletvekili Adayı Canbey: ?Balıkesir Ankara´da iyi anlatılmalı?

AK Parti Milletvekili Adayı Canbey: ?Balıkesir Ankara´da iyi anlatılmalı?

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Mustafa Canbey, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti´ne ziyarette bulundu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Mustafa Canbey, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti´ne ziyarette bulundu. Cemiyet başkanı Ramazan Demir ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Canbey, sanayi ve turizm potansiyeli olan Balıkesir´in önümüzdeki dönemde mecliste iyi temsil edilmesi gerektiğini söyledi.
Basın İlan Kurumu´ndaki görevi nedeniyle kendisinin de gazeteci olduğunu söyleyen Canbey şöyle konuştu:
?Balıkesir´in önümüzdeki dönemde yıldızı parlayacak ona inanıyorum. Önümüzdeki 10 yıl içinde Balıkesir bambaşka bir şehir olacak. Balıkesir´in vekilleri Balıkesir´i mecliste en iyi şekilde temsil etmeli, Balıkesir´in potansiyeli mutlaka Ankara´ya en iyi şekilde anlatılmalı. Bakanlar ile iyi konuşulmalı. Balıkesir´in yatırım yapılabilecek, özellikle sanayi ve turizm yatırımlarının yapılabileceği bir şehir olduğu mutlaka anlatılmalı. Balıkesir´in 13 ilçe belediyesi ve Büyükşehir´de AK Parti´de. Önümüzdeki dönem iyi bir milletvekili temsiliyeti olursa Balıkesir´in çok daha rahat büyüyüp kalkınacağını düşünüyorum?.
Gazetecileri daha fazla meclis çatısı altında görmek istediklerini söyleyen Demir ise gazeteci adayların artması gerektiğini belirtti. Canbey ile Basın İlan Kurumu´ndaki görevi sırasında ortak çalışmalara imza attıklarını söyleyen Demir ?İnşallah meslektaşımız milletvekili seçildiğinde de bunları en üst düzeye taşıyacağız. Günümüzde gazetecilik sektöründe sorunlar var ama ülkemizde ciddi ve önemli bir süreçten geçiyor. Bu süreçte huzur ve barışın hakim olmasını diliyoruz. Hangi siyasi partiye mensup olursa olsun önce ülkesine ve yaşadıkları çevrenin geleceğini düşünerek sandığa gitmelerini istiyoruz. Gazetecilere hakaret edilmediği, tehdit edilmediği bir ülke istiyoruz. Mecliste daha çok sayıda gazeteci olması halinde ülkenin bir çok sorunun da çözüleceğini inanıyoruz? diye konuştu.
Basın Müzesi ve Medya Merkezi´ni gezen Canbey daha sonra cemiyetten ayrıldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli