Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK Parti Milletvekili Aydemir:

AK Parti Milletvekili Aydemir:

?Çocuk işçiliğinde gözle görünür azalma var?

TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyonu´nda yer alan AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, komisyon üyeleriyle birlikte Ordu´ya gitti.
TBMM´de grubu bulunan siyasi partilerin milletvekillerinden oluşan TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyonu, çocuk işçiliğinin önlenmesine yönelik yürütülen örnek çalışmaları yerinde görmek ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Ordu´ya gitti.
Başkanlığını AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu´nun yaptığı ve AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir´den oluşan Komisyon, Ordu´daki programına Vali Tuncay Sonel´i ziyaret ederek başladı.
TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyonu başkan ve üyeleri, Vali Tuncay Sonel´i ziyaretinin ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi´ne de bir ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan kurum ziyaretlerinin ardından Ordu Valiliği toplantı salonunda Komisyon başkan ve üyelerine Ordu´da çocuk işçiliği ile mücadele, mevsimlik tarım işçilerine yönelik verilen hizmetler, yürütülen çalışmalar hakkında ilgili kurum yöneticileri tarafından sunum yapıldı.
Yapılan ziyaret ve toplantının ardından TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyonu ile Ordu´da incelemelerde bulunan AK Parti Balıkesir Milletvekili Aydemir, yapılan çalışmalar sonucunda çocuk işçiliğinin önceki yıllara göre gerilediğini bildirdi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Parti Milletvekili Aydemir
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı