Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti Milletvekili Aydemir Marmara Adası´nda

AK Parti Milletvekili Aydemir Marmara Adası´nda

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Marmara İlçesi´ni ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Marmara İlçesi´ni ziyaret etti.
AK Parti Milletvekili Aydemir, 29 Ağustos Cumartesi günü kendi kullandığı Bot ile Marmara Adası´na gitti.
Botu kullanırken iyi bir kaptan olduğu gözlenen Milletvekili Aydemir´i Marmara Adası İskelesi´nde Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, AK Parti Marmara İlçe Başkanı Mehmet Kuz ve yönetimi ile partililer karşıladı.
Milletvekili Aydemir ve beraberindeki heyetin ada ziyareti Marmara İlçe esnafını ziyareti ile devam etti.

Milletvekili Aydemir, Marmara İlçesinde yaptığı esnaf ziyaretinde esnafın son durumu ile pandeminin esnaf üzerindeki etkilerini dinledi.
Esnaflardan gelen soruları da cevaplayan Milletvekili Aydemir, ?Pandemi süreci ülkemizde özellikle esnafımıza büyük etki yaptı Hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Her zaman olduğu gibi halkının derdiyle dertlendi ve esnafımıza vatandaşlarımıza destek olabilmek için büyük bir seferberlik başlattı. Bu seferberlikte gördük ki biz bir ve beraberiz, halkımız Devletinin yanında Devlette tüm imkânlarıyla halkının yanındadır, sağda solda battık bittik diyenler her zaman üzüldüler bundan sonra da üzülmeye devam edecekler. Onlara söyleyecek tek bir cümlemiz var; Biz Biriz Beraberiz ve Büyük Bir Aileyiz, Bu Ailemiz Gönül Seferberliği ile Daha da Büyüyecek Ulu Bir Çınar olacak İlelebet payidar kalacaktır.? dedi.
Aydemir ve beraberindeki heyet sonra sırayla önce Çınarlı ve ardından Saraylar Mahallelerini ziyaret ettikten sonra önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan 20. Uluslararası Prokonnesos Heykel Sempozyumu Heykel sahasına geçti.
Burada 4 kanseri yenen ancak çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayata gözlerini yuman Neslican Tay´ın mezar taşı için yapılan Beyaz Güvercin Figürlü eseri inceleyen Milletvekili Aydemir, Neslican Tay için dua etti.
Günün son ziyareti ise tatil tercihini Marmara Adası olarak belirleyen, Türkiye´nin çeşitli bölgelerinden gelen vatandaşlarla buluşan Aydemir, iyi tatiller dileğini iletti.
Ziyaret programı sona erdikten sonra Marmara Adası ziyaretini değerlendiren Milletvekili Aydemir ?Amacımız daha yaşanabilir, daha çok turist çeken ve daha çok kalkınan ve büyüyen bir şehir imar etmek. Bu amaçla hem sorunları yerinde görüyor bire bir dinliyor notlar alıyoruz hem de değerli Belediye Başkanlarımız ve çok kıymetli teşkilat mensuplarımızı ziyaret ediyoruz. O kadar güzel ve sıcak sohbetler oluyor ki vatandaşlarımız her şeyi tüm içtenliği ile bize anlatıyor bizde çözebildiklerimizi hemen daha üst makamlara iletilecek olanları da Ankara´ya dönünce gerekli mercilere iletiyoruz. Bir kez daha değerli Balıkesir halkına seslenmek istiyorum; lütfen tüm sorun sıkıntı ve isteklerinizi bize iletin biz sizlerin oylarıyla Ankara´da bu güzel İl´i temsilen varız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın da belirttiği gibi bizler sizlerin hizmetkarıyız.? Dedi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false