Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK Parti Milletvekili Çelik, 2020 bütçesini değerlendirdi

AK Parti Milletvekili Çelik, 2020 bütçesini değerlendirdi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Av. Adil Çelik, TBMM Genel Kurulunda bütçe üzerine konuşma yaptı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Av. Adil Çelik, TBMM Genel Kurulunda bütçe üzerine konuşma yaptı.
Çelik, Adalet, Milli Savunma, Hazine ve Maliye Bakanlıkları ile Yargıtay ve Danıştay Başkanlıklarının bütçelerinin olduğu 2020 yılı merkezi bütçenin 2. Bölümü üzerine lehte TBMM Genel Kurulunda konuşma yaptı.
Milletvekili Çelik, yaptığı konuşmada 2002 yılından bu yana AK Parti hükümetleri döneminde, her alanda inanılmaz hizmetlere imza atıldığını dile getirdi.
Ekonomide yaşanan dalgalanmaların, yaptırım tehditleri ya da bölgesel belirsizliklerin Türkiye´yi hedeflerinden uzaklaştıramadığını açıklayan Milletvekili Çelik, sözlerine şöyle devam etti:?Türkiye Cumhuriyeti, sadece ülkemizin değil, ülkemize umut bağlayan mazlum coğrafyaların, dost ve kardeş ülkelerin de güvenliği ve huzuru için her zaman güçlü ve dimdik ayakta olmak zorundadır. Bizler büyük bir gururla Cumhuriyetimizin 100.yılını kutlamaya hazırlandığımız bu dönemde Ulu Önder Atatürk´ün gösterdiği tam bağımsız, güçlü, çağdaş ve modern Türkiye hayalini gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Adalet, Milli Savunma, Hazine ve Maliye Bakanlıklarımız ile Yargıtay ve Danıştay Başkanlıklarımızın, ayrıca 2020 yılı merkezi yönetim bütçesinin tamamının devletimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, yüce heyetinizi saygıyla selamlıyorum.?
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı