Bugün, 19 Mart 2024 Salı

AK Parti Milletvekili Kırcı´da durmak yok

AK Parti Milletvekili Kırcı´da durmak yok

Meclis çalışmalarından arta kalan vaktinin çoğunu seçim bölgesinde geçirerek vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, bu hafta sonu Bandırma ve Gönen´de bir dizi etkinliğe katıldı.

Meclis çalışmalarından arta kalan vaktinin çoğunu seçim bölgesinde geçirerek vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, bu hafta sonu Bandırma ve Gönen´de bir dizi etkinliğe katıldı.
Yoğun tempoda süren çalışmalarda Kırcı, vatandaşlarla buluşarak sohbet etti.
Kırcı ?Her fırsatta kırsal mahallelerimiz başta olmak üzere tüm Balıkesir´de hemşerilerimizle buluşmaya, dertleşmeye ve sorunlarına çözüm yolları aramaya devam ediyoruz. Memleketimizde ayak basmadık yer bırakmamak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz? dedi.
Gönen´de esnaf ziyaretiyle güne başlayan Kırcı, Çobanhamidiye Mahallesinde vatandaşlarla buluştu, Gönen Çobanhamidiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi dikim atölyesinde çalışan kadınları ziyaret eden Kırcı, projeyi yürüten İşkur, Çobanhamidiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı ve yöneticilerine, Gönen Belediyesine ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğüne teşekkür etti. Kooperatifin gerçekleştirdiği başarı hikâyesi ile gurur duyduğunu ifade eden Kırcı, çalışan kadınları tek tek tebrik ederek başarılarının herkese örnek olması gerektiğini dile getirdi.
Kırcı: ?Girişimcilerimizi desteklemeye devam ediyoruz?
Kırcı "Girişimcilerimiz ekonomimizin lokomotifidir. Özellikle genç girişimcilerimizi 50 bin liraya kadar hibe ve 100 bin liraya kadar da faizsiz kredi ile desteklemeye devam ediyoruz. Gençlere faizsiz kredi için kredi fonu aracılığıyla % 85 kefalet sağlanıyor. Yeni iş kuran gençler 3 yıla kadar gelir vergisi ödemiyor. İlk kez iş bulan gencin maaşının bir yıl boyunca devlet tarafından karşılanması sağlanıyor.? diye konuştu.
Gönen ziyaretinden sonra Bandırma´ya geçen Kırcı, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Kırcı, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman ve Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel ile birlikte Ankara´daki bombalı saldırıda şehit olan Astsubay Mehmet Kutlu´nun eşi Seda Kutlu´yu evinde ziyaret ederek, Bandırma´da alınan evin tapusunu takdim etti.
Kırcı "Şehitlerimizin aileleri bizim ailelerimiz, yetimleri de bizim ve bu milletin yetimleridir başta gazi ve şehit aileleri ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, her zaman sahip çıkacağız" dedi.
Kırcı, Şehit Astsubay Mehmet Kutlu için Haydarçavuş Camiinde okutulan Mevlid-i Şerif´e katıldı.
Bandırma Yenice Mahallesinde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlenen köy hayrına katılarak vatandaşlarla sohbet eden Kırcı, daha sonra Bandırma´da yaşayan engellilerin özel isteği üzerine organize edilen etkinliğe katılarak bir konuşma yaptı.
Kırcı, konuşmasında ?Engelli kardeşlerimiz bir süre önce Bandırma´da bir Engelli Hatıra Ormanı oluşturma taleplerini iletmişlerdi. Biz de Orman İşletme Müdürlüğümüzle birlikte bu güzel düşüncenin hayata geçmesi için üzerimize düşeni yaptık. Bugün Engelliler Hatıra Ormanı´nda güzel ilçemiz için fidanlarımızı dikeceğiz.? dedi.
Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel ile birlikte yetimlere ev ziyareti yaparak çeşitli hediyeler veren Sema Kırcı, Bandırma´da gerçekleştirdiği hafta sonu çalışmalarında Bandırma Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneğinin Barış Manço Kültür Merkezi´nde düzenlediği 2. kuruluş yıldönümü etkinliklerine de katıldı. Roman vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte kısa bir konuşma yapan Kırcı, dernek faaliyetleri dolayısıyla üyelere ve katılımcılara teşekkür etti.



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli