Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

AK Parti Milletvekili Sema Kırcı´dan yılbaşı ziyaretleri

AK Parti Milletvekili Sema Kırcı´dan yılbaşı ziyaretleri

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, yeni yılın ülkemize ve dünyaya huzur ve barış getirmesini diledi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, yeni yılın ülkemize ve dünyaya huzur ve barış getirmesini diledi.
Karesi 2. Olağan Kongresine katılan, AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı yeni yılda Bandırma ve Erdek´te ziyaretlerde bulundu.

Karesi Kongresinin son ilçe kongresi olduğunu belirten Kırcı, sözlerine şöyle devam etti: "Balıkesir´in son ilçe kongresini bugün gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki hafta Kadın Kolları ve Gençlik Kolları kongrelerimizi de inşallah bitireceğiz. Son olarak İl Kongremizi de yaparak parti içi demokrasinin olmazsa olmazı kongre sürecini hayırlısıyla tamamlayacağız. Büyük bir gayretle gece gündüz kongrelerine hazırlanan tüm teşkilatımıza, dava arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.?
Kongrenin ardından Bandırma´yı ziyaret eden Kırcı AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı ile birlikte yılbaşında bazı ziyaretlerde bulundu.
İlk ziyaret Bandırma Devlet Hastanesi´nde yeni açılan Palyatif Bakım Merkezi´nde yatan hastalar oldu. Kırcı, hastalarla ve yakınlarıyla ilgilendi.
Bandırma Devlet Hastanesi´nin yeni yapılan ek binasının son durumunu da yerinde inceleyen Kırcı, Başhekim Yardımcısı Dr Ersin Atıcı ve Hastane Müdürü Mülkü Serbes´ten bilgi aldı.
Sema Kırcı "Hastanemizde ihtiyaçlarımızın karşılanması için çalışmalar başladı. Ek bina tamamlandığında büyük ölçüde bir rahatlama olacak. Hastanede anjiyo ve bypass ameliyatlarının yanı sıra radyoterapi, kemoterapi tedavileri uygulanacak, acil servis imkanları geliştirilecek. Daha güzel daha kaliteli hizmet vereceğiz." dedi.
Kırcı, 2002´de şehit düşen Yüzbaşı Pilot Zafer Dinmez ve 1994´te Sarıkamış´ta şehit düşen Binbaşı Bedir Karabıyık´ın Bandırma´da yaşayan ailelerini de ziyaret etti.
Yılbaşı akşamında Erdek´te de bir dizi ziyaretlerde bulunan Kırcı ve AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ilk ziyaretlerini geçtiğimiz yılbaşında Reina saldırısında şehit olan güvenlik görevlisi Hatice Koç´un Erdek´te bulunan ailesine yaptı. Ardından yılbaşını Erdek Devlet Hastanesi´nde geçiren hastaları Başhekim Yalçın Düker ile tek tek ziyaret edip hastalar hakkında bilgi aldı.
Hastanenin ardından Erdek Polis Merkezi ve İtfaiye Amirliğini de ziyaret eden Kırcı "Milletimizin güvenliği ve huzuru için bu gece görev başında olan polis memurlarımıza, sağlık görevlilerimize, itfaiyecilerimize ve tüm personelimize teşekkür ediyoruz. Tüm hastalarımıza da Allah´tan şifa diliyoruz. İnşallah yeni yıl hem ülkemize hem dünyaya huzur ve barış getirir" temennisinde bulundu.
Kırcı, yılın son ziyaretini Bandırma merkezdeki bir kahvehaneye yaptı. Hemşerileriyle çay eşliğinde sohbet eden Kırcı, yeni yılda hükümet olarak yapılacak önemli çalışmalar hakkında bilgi verdi. Haber Merkezi



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı