Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK Parti Milletvekili Subaşı, rekor oy alan başkanı kutladı

AK Parti Milletvekili Subaşı, rekor oy alan başkanı kutladı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, kutlama ziyaretlerine Dursunbey´den başladı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, kutlama ziyaretlerine Dursunbey´den başladı.
31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı´na % 70 oranla oy veren ve bölgede bir rekora imza atan Dursunbey´e AK Parti Milletvekili Subaşı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan´ı makamında ziyaret eden Subaşı, Başkan Bahçavan ve meclis üyelerini kutladı.
Subaşı, Dursunbey´in Balıkesir´in yüz akı olduğunu hem Büyükşehir hem de İlçe Belediyesinde % 70´lik oranla Türkiye ortalamasının üzerine çıkıldığını söyledi.
Kendilerinden gönül desteğini esirgemeyen tüm seçmenlere teşekkür eden Subaşı, yeni çalışma döneminde Ramazan Bahçavan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın Dursunbey´e güzel hizmetler kazandıracaklarını belirtti.
Bu sonuçlardan milletvekilleri olarak ders çıkardıklarını ifade eden Subaşı ?Dursunbey´in yıllardan beri bazı talepleri vardı. Bu talepler seçimlerde karşımıza geldi. Bize bu kadar güzel oy desteği ile destek veren sevgili hemşerilerimize o talepler noktasında elimizden geleni yapmaya çalışacağız. O taleplerden birisi yol diğeri Doğalgaz talebi. İnşallah 4 sene kadar önümüzde seçim yok. Bu çalışma döneminde bu talepleri Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Belediyemiz, hükümet ve iktidar olarak gerçekleştirmeye çalışacağız. Dursunbey bizi memnun etti. Allah´ta tüm Dursunbeylileri memnun etsin.? dedi Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı