Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AK Parti Milletvekili Subaşı´dan Erdek ziyareti

AK Parti Milletvekili Subaşı´dan Erdek ziyareti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Salı gününü Erdek´te geçirdi.

AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı ile birlikte ilçede ziyaret ve programlar gerçekleştirdi.
AK Parti Milletvekili Subaşı, ziyaret programına TIR ve Kamyon Park Alanı ile başladı.
Burada şoför esnafı ile bir araya gelen Subaşı, şoför esnafından aktarılan sorunları tek tek not etti.
Subaşı ve beraberindeki heyetin TIR ve Kamyon Park alanı ziyareti, ilçemiz esnaf ziyareti ile devam etti.
Esnafa hayırlı işler dileyen Subaşı, esnaftan gelen sorunları dikkatle dinledikten sonra, sorunların çözümü konusunda gereken tüm adımların atılacağını açıkladı.
Milletvekili Subaşı´nın ziyaret programı Engelli ve Engelli Aileleri Derneği Erdek Temsilciliği ile sürdü.
Burada Dernek Başkanı Meliha Söğüt ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Milletvekili Subaşı´dan, Derneğe gelir getirecek bir stant yeri tahsisi istendi. Talebi olumlu karşılayan Subaşı, bu konuda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Erdek Belediyesi´nin kendilerine yardımcı olmaları için gereken girişimin yapılacağı sözünü verdi. 

Engelli ve Engelli Aileleri Derneği Erdek Temsilciliği ziyareti sona eren Milletvekili Subaşı ve beraberindeki heyet, Erdek Belediyesi´ne geçti.
AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı, belediyeye yaptığı ziyarette yeni seçilen Belediye Başkanı Burhan Karışık ve belediye meclis üyelerince çok sıcak bir şekilde karşılandı.
CHP´li Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı´ya ilçede hızla çözüm bekleyen sorunlarla ilgili brifing verdi.
Belediye Başkanı Burhan Karışık´ı dikkatle dinleyen Subaşı, ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirterek, görevinde başarılar diledi.
Milletvekili Subaşı ve beraberindeki heyetin gerçekleştirdiği ziyaretin son durağı Erdek Kaymakamlığı oldu.
Kaymakamlık ziyaretinde Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy tarafından ağırlanan AK Parti heyetine Kaymakam Atasoy tarafından Erdek merkez ve bağlı kırsal mahallelerle ilgili bilgilendirme yapıldı.
Erdek Kaymakamlığı ziyareti sona erdikten sonra Milletvekili Subaşı, ilçeden ayrıldı.
AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı´nin Erdek ziyaretine, 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliği Ekonomik İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Sezai Doğan´da eşlik etti.
Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli