Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AK Parti Milletvekilleri romanların sorunlarını dinledi

AK Parti Milletvekilleri romanların sorunlarını dinledi

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı ve Adil Çelik ile AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı ve Adil Çelik ile AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, Has Romanlar Federasyonu Başkanı Sadettin Altın, Edrom Başkanı Murat Pekçetin, Akıncılar Roman Kültürü Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Gezer, Balıkesir Genç Müzisyenler Derneği Başkanı Volkan Çekmeoğlu, Roman İşadamları Derneği Başkanı Ramazan Ateşpak, Altıeylül Gümüşçeşme Romanları Geliştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Selami Say, Balıkesir Ramazan Davulcuları Derneği Başkanı İsmail Karagöz ve Bandırma´dan İlkay Tunalı bir araya geldi.
Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik ?İçinden geçtiğimiz zorlu salgın döneminde, dezavantajlı duruma düşen Roman kardeşlerimizin yanında olmak, kardeşlerimizin sıkıntılarını gidermek adına çalıştık, her daim çalışmaya devam edeceğiz.? dedi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı ?Türkiye´deki roman vatandaşlarımızın bütün dertleri ile gece gündüz demeden ilgilenen AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle´nin İzmir´den gelerek toplantıya katılım sağladılar, kendisini misafir etmekten büyük mutluluk duyduk, kendisine ayrıca Roman kardeşlerim adına teşekkür ediyorum.? dedi.
Toplantıya katılan Roman Federasyonu ve Dernek Başkanları ise yaptıkları konuşmalarında ?Bu zor günümüzde bizim yanımızda olan, müzisyen kardeşlerimize maddi katkıda bulunan hükümetimize ve milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Unutulmadığımızı görmek bizleri çok mutlu etti. İnşallah bu zor zamanları el birliği ile atlatacağımıza yürekten inanıyoruz.? ifadelerine yer verdiler.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli