Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti milletvekillerinden Altıeylül´e tam not

AK Parti milletvekillerinden Altıeylül´e tam not

Altıeylül Belediyesi´nin hizmet ve projeleri AK Parti Milletvekillerinden tam not aldı. Pamukçu Sedefne Otel´de gerçekleşen sunumda, Altıeylül Belediyesi´nin kurulduğu günden bu yana verilen hizmetlerin, yapılan, yapımı devam eden ve yapılacak olan projel


Ev sahipliğini Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı´nın yaptığı bilgilendirme toplantısına; AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Adil Çelik, Mustafa Canbey, Pakize Mutlu Aydemir ve Belgin Uygur, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu katıldı. Birimler tarafından hazırlanan sunumlarda belediye faaliyet, hizmet ve projeleri anlatılırken, 2014 Yerel Seçimleri ile hizmete başlayan Altıeylül Belediyesi´nin yapmış olduğu projeler ve hizmetler milletvekillerin büyük beğenisini kazandı.
Yapılan sunumların ardından görüşlerini belirten AKP Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir ?İşyerim Altıeylül´de evim Karesi´de. Özellikle sosyal belediyecilik ve hizmet belediyeciliği adına çok güzel işler yapıldı. Altıeylül bu konuda örnek belediyelerden. Altıeylül gün geçtikçe modernleşti. Şehirleşme bu tarafa kaydığı ve yüksek oranda şehirleşme olduğu için işiniz oldukça artı. Ve fakat siz bu gelişmeye ayak uydurdunuz, kırsaldaki mahallelerde de bu gelişmeyle paralel çok başarılı bir belediyecilik sergilendi.? dedi.
MKYK Üyesi olan Milletvekili Yavuz Subaşı´da öncesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nde görev yaptığını hatırlattı.
Karşılıklı soru cevap şeklinde gerçekleşen toplantıda Milletvekili Mustafa Canbey kırsal mahallelerden gelen konteynır taleplerinin azaldığının altını çizdi.
Toplantının son bölümünde, kardeş belediyecilik konusuna değinen Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, önümüzdeki günlerde kardeş şehir talebi ile Kırgızistan´dan bir ekip beklediklerini söyledi.
Seçim dönemine girildiği için bu kararı gelecek dönemdeki ekibe bırakmayı uygun gördüğünü belirten Başkan Avcu´ya, AKP Milletvekili Yavuz Subaşı ?Bu ekip olduğu gibi devam edecek. Emekli olup bir yere gidiyormuş gibi bir haliniz var. Bir yere gitmek yok? şeklinde yorumuyla Avcı ve ekibine moral ve destek verdi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false