Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AK Parti Milletvekillerinden teşekkür ziyareti

AK Parti Milletvekillerinden teşekkür ziyareti

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı ve Ali Aydınlıoğlu, 7 Haziran seçimleri sonrasında ilçe teşkilatlarına gerçekleştirdikleri teşek kür ziyaretlerini Erdek´le devam ettirdi.

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı ve Ali Aydınlıoğlu, 7 Haziran seçimleri sonrasında ilçe teşkilatlarına gerçekleştirdikleri teşek kür ziyaretlerini Erdek´le devam ettirdi.
25. Dönem AK Parti Balıkesir Milletvekili seçilen her iki milletvekilinin Erdek ziyaretine, eski milletvekili M. Cemal Öztaylan ve AK Parti Bandırma İlçe Teşkilatı mensupları da eşlik etti.
Poyrazlı ve Aydınlıoğlu, ilçemize yaptığı ziyarette AK Parti Erdek İlçe Teşkilatını ziyaret ettiler.

Burada AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve yönetim kurulu üyeleri, Erdek Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek Belediye Meclisinin AK Partili meclis üyeleri Yaşar Ceyhun Mırız, Pakize Ciciler, Ali Ertek ve Halil Aydöner ile çok sayıda partili karşıladı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, milletvekillerine ve AK Parti Bandırma İlçe Teşkilatı mensuplarına Erdek´e yaptıkları destek ve teşekkür ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

İlçe Başkanı Sever´in açılış konuşmasının ardından söz alan, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, hükümetin kurulabilmesi için gerçekleştirilen koalisyon görüşmelerine değindi.
7 Haziran seçimleri sonrasında Ayvalık´tan başladıkları teşekkür ziyaretlerine bugün Erdek ilçesi ile son verdiklerini belirten Aydınlıoğlu, ?Ben öncelikle 7 Haziran seçimlerinde AK Parti´ye verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. Allah´ıma da şükür ediyorum ki bana üçüncü defa bu coğrafyaya hizmet edebilme şansı verip tekrar milletvekiliği nasip etti. Ancak 12 yıldır bizim iktidarımızı yıkmak Türkiye´mizi istikrarsızlaştırmak isteyen şer ortakları yine görev başında.? Dedi.
Aydınlıoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Bu şer odaklarının kirli propagandaları, çirkin iftiraları ve kendi içimizde ki paralel hainlerle işbirliği yapmaları neticesinde 12 yıldır ilk defa tek başımıza iktidar olamadık. Peki daha sonra ne oldu? Şu an ülkemizin geldiği duruma bir bakarmısınız. terör belası yeniden hortladı, eski istikrarsız Türkiye gibi her gün şehit haberleri alıyoruz, dolar ve euro fırladı gidiyor. Biz bu istikrarsız ortamdan kurtulmak için koalisyon hükümetini kurmaya çalışıyoruz ancak diğer partilerin bize sunduğu şartları bilseniz emin olun gülersiniz. Çok komik tekliflerle bize geliyorlar. Neymiş efendim Başbakanlığı CHP alacakmış, olmazsa bile en az 4 yıllık bir hükümette 2 yıl onlarda 2 yıl bizde olacakmış. Bunun gibi bir sürü komik teklifler. Tabii bu tekliflerle görüşmeler de sonuç çıkmayacağına göre en yakın zamanda tekrar bir seçim gözüküyor önümüzde. Benim sizden ricam 7 Haziran seçimlerinde yapılan hatalardan ders alarak bu önümüzde bulunan en yakın tarihteki seçime daha sıkı bir şekilde çalışarak tekrardan tek başımıza iktidar olacak oy oranı için çalışmanız. Balıkesir´de en az 4 milletvekili çıkartmamız gerekiyor. Bunun için Başbakanımızın bize söylediği gibi tatili bırakıp tüm gücümüzle çalışmalıyız.? diye konuştu.

Aydınlıoğlu´nun ardından kısa bir konuşma yapan AK Parti Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı ise AK Parti´nin sihrinin birlik ve beraberlik olduğunu söylerken ?Bende sözlerime 7 Haziran seçimlerinde bize verdiğiniz destek için teşekkür ederek başlamak istiyorum.? diye konuştu.

?Bugün burada bizi karşılayan bu coşkulu partili topluluğu önünde değinmek istediğim bir konu var.? diyerek sözlerini sürdüren Poyrazlı, ?AK Parti eğer 12 yıldır bu ülkede tek başına iktidarını koruduysa ve kırılması güç rekorlara imza attıysa, bu bizim birbirimize kenetlenişimizden, birlik ve beraberliğimizdendir. Bakın ben eski bir il başkanıyım. Bugün buraya gelirken bir önceki dönem milletvekilimiz Cemal Öztaylan´ın bize destek için buraya gelmesi bizim sihrimizi zaten açıklıyor. 7 Haziran seçimleri artık geride kaldı. Koalisyon görüşmelerinden bir sonuç alınamadı. Yani önümüzde ki süreçte yeni bir seçim gözüküyor. İşte 7 Haziran´da yaşanılan hatalardan ders alarak eskileriyle yenileriyle bu partinin sihri, birlik ve beraberliğimizi koruyarak birbirimize kenetlenerek bu seçime hazırlanmalıyız. Ben inanıyorum ki yapılacak en yakın tarihte ki bir yeni seçimde AK Parti tek başına iktidara gelerek bu kutlu yürüyüşüne devam edecektir. Bunun için de sizlerden destek istiyoruz.? diyerek konuşmasını noktaladı.

Konuşmaların ardından basına kapalı olarak ilçe teşkilatıyla özel bir görüşme yapan AK Parti Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı, Ali Aydınlıoğlu ile AK Parti Balıkesir eski Milletvekili M. Cemal Öztaylan ile AK Parti Bandırma İlçe Yöneticileri toplantı sona erdikten sonra ilçemizden ayrıldılar.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli