Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AK Parti Sındırgı teşkilatından MHP´ye ziyaret

AK Parti Sındırgı teşkilatından MHP´ye ziyaret

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti Sındırgı İlçe Başkanı Mustafa Atla ve belediye meclis üyeleri ile birlikte MHP Sındırgı İlçe teşkilatını ziyaret etti.

16 Nisan´da gerçekleştirilecek referandum için EVET diyen Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezinin kararı doğrultusunda MHP Sındırgı İlçe teşkilatı da çalışmalara katıldı.
Ziyaretin ana temasını referandum maddeleri ve devletin bekası için birlik, beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerekliliği oluşturdu.
Genel merkezin kararını EVET diyerek desteklediklerini belirten MHP Sındırgı İlçe Teşkilatı, Türkiye´nin geleceğini etkileyen kararlarda her zaman devletin yanında olduklarını, referandum sürecinin herhangi bir siyasi kaygı içermediğini açıkladı.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ise, ?Yapılacak referandumda çıkacak EVET sonucu ile ülkenin çift başlılıktan kaynaklanan yavaş hareket etmesi ve ekonomik, kültürel ve sosyal kayıpların önüne geçilecek. Yarınlara daha güçlü bir Türkiye ortaya çıkacak. Şu anki referandum süreci de herhangi bir siyasi durum değil. Sadece yanlış olan ülkeyi zorda bırakan bir sistem değişikliği. Yine milletin iradesiyle seçtiği yönetim iktidara gelecek? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli