Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AK Parti Siyaset Akademisi´ne son başvuru: 31 Ocak

AK Parti Siyaset Akademisi´ne son başvuru: 31 Ocak

AK Parti Siyaset Akademisi´ne başvuru süresi uzatıldı.

AK Parti Siyaset Akademisi´ne başvuru süresi uzatıldı.
Siyaset Akademisi´ne başvurular, 31 Ocak 2020 saat 17.00´ye kadar yapılabilecek.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran Siyaset Akademisi´nin 2008 yılından bu yana 18 dönemdir kesintisiz olarak devam ettiğini söyledi.
AK Parti İl Başkanı Başaran, AK Parti Siyaset Akademisi´nde deneyimli siyasetçiler ve akademisyenler tarafından siyaset, iletişim, ekonomi, sosyoloji, uluslararası ilişkiler konularında dersler verildiğini bildirdi.
Başaran ?Bugüne kadar partimizce düzenlenen Siyaset Akademisi programlarına parti teşkilatları dışında tüm vatandaşlarımızda ilgi gösterdi bu nedenle Siyaset Akademisi, Türk siyasetinde bir marka değeri olarak yerini almıştır.? dedi. Yaklaşık 75 bin katılımcının eğitim aldığını ve siyaset akademisinde Türkiye genelinde 30 bin katılımcının başarı sertifikası almaya hak kazandığını işaret eden Başaran "Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde AR-GE Başkanlığımızca 2008 yılından bu yana 18 dönem gerçekleştirilen ve 19. dönem başvuruları 13 Ocak´ta başlayan Siyaset Akademisi´nin başvuru süresi, vatandaşlarımızın yoğun talepleri nedeniyle 31 Ocak saat 17.00´ye kadar uzatılmıştır." diye konuştu.
Katılımcı adayların, siyasetakademisi.akparti.org.tr adresinden ve AK Parti Balıkesir İl Başkanlığından, Siyaset Akademisi´ne ilişkin detaylı bilgi alabilecekleri ve başvurularını bu kanallarla yapabilecekleri bildirildi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli