Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

AK Parti Teşkilatları 2023 seçimlerine hazırlanıyor

AK Parti Teşkilatları 2023 seçimlerine hazırlanıyor

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı parti eğitim çalışmalarına başladı.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı parti eğitim çalışmalarına başladı.
Balıkesir Çamlık Kütüphanesi´nde, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemal Zehir, ?Son 40 yılda Ekonomik Göstergeler? konusunda Ak kadrolara ilk eğitim semineri gerçekleştirildi. Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Yürütme Kurulu Üyeleri ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılım gösterdiği eğitim çalışmasında Türkiye´nin son 40 yılı ve bugün gelinen durum Prof. Dr. Cemal Zehir tarafından sunum yapılarak anlatıldı.
Teşkilat üyeleri için çok kapsamlı bir eğitim programı hazırladıklarını dile getiren Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, ?Teşkilat eğitimi Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan´ın önem verdiği ve talimatlarının ardından hazırlanmaya başlayan bir çalışma. Ak Parti Genel Merkezi Tanıtım Medya, Ar-Ge ve Teşkilat başkanlıklarımızla birlikte bu çalışmaları yürütüyoruz. Bugüne kadar birçok konuda vizyon projeler ortaya koyan AK Parti, aslında siyaset akademisi ve parti içi eğitimleri ile vizyonunu net bir şekilde ortaya koyuyor. Bugüne kadar bu çalışmanın uğraşını verdiğimiz gibi bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. İnşallah eğitim çalışmaları sayesinde birçok kardeşimiz hem kadrolarda ciddi anlamda ülke yönetimi noktasında geldiğimiz boyut, partimizin misyonu, vizyonu 2023 ve 2053 hedeflerini nasıl hayata geçireceğimizi ortaya koyacak bir çalışmayı hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bu hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günü hazırladığımız eğitim programlarıyla Ak Kadrolarımızın daha donanımlı hale gelmesi için çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz.? dedi.
Balıkesir Çamlık Kütüphanesi toplantısı salonunda eğitime katılan Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemal Zehir, ?Stratejik Boyutta Azerbaycan, Ermenistan ve Türkiye Santraca Türkiye dört bir yandan kuşatılmak istendiği bir ortamda Güney Kafkasya´da yeni stratejiler devreye sokuluyor. İçinde bulunduğumuz durumu en güzel anlatan tek kelime ile Kaos´tur. Bu kaos ortamı ancak şöyle tanımlanabilir. Kaosu tanımlayamayanlar kaosun içinde yok olurlar.? dedi.
Prof. Dr. Cemal Zehir, Türkiye´nin 40 yılını değerlendirdiği eğitim seminerinde, birçok konuda verisel paylaşımlarda bulunarak Ak Kadroların davalarına sahip çıkmaları için gerekli çalışmaları yapmalarının önemini bir kez daha vurguladı.
Haber Merkezi



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı