Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK Parti yeni İl Yönetimi ilk toplantısını yaptı

AK Parti yeni İl Yönetimi ilk toplantısını yaptı

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı yeni Yönetimi, Ekrem Başaran başkanlığında ilk toplantısını yaptı.

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı yeni Yönetimi, Ekrem Başaran başkanlığında ilk toplantısını yaptı.
İl Yönetiminin birbirleriyle tanıştığı toplantıda Başaran, yeni yönetimi ?Balıkesir´i 2023´e taşıyacak kadro? olarak tanımladı.
Yeni yönetim asil ve yedek kurulu üyeleri ile ilk toplantısını İl Başkanı Ekrem Başaran başkanlığında, Balıkesir Koordinatör Milletvekili Şahin Tin ve Balıkesir MKYK Üyesi Milletvekili Yavuz Subaşı ve Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Mutlu Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Zahid Bayram ile gerçekleştirdi.
Toplantıdaki herkesi ?Balıkesir´i 2023´e taşıyacak kadro? olarak tanımlayan İl Başkanı Başaran ?Bugüne kadar birlik ve beraberlik içinde Balıkesir´e hizmet ettik, bundan sonra da sıra Balıkesir´i 2023´e taşımaya geldi. İnşallah hep birlikte gelecek nesillere layık bir Balıkesir´i hep birlikte inşa edeceğiz.? dedi.
Toplantının ardından, AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Kuvay-i Milliye şehrinin simgesi haline gelen Kuvayi Milliye Anıtı önünde, İl Yönetimi ile birlikte Balıkesir Koordinatör Milletvekili Şahin Tin ve Balıkesir MKYK Üyesi Milletvekili Yavuz Subaşı, Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Mutlu Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz İl asil ve yedek yönetim kurulu üyeleri ile Kuvayı Milliye Anıtı´nı ziyaret ederek hatıra fotoğrafı verdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı