Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti´den fidan bağışı kampanyası

AK Parti´den fidan bağışı kampanyası

?Haydi Balıkesir! Şimdi, Ormanlarımız için birlik olma vakti!? çağrısı yapan Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Balıkesirlileri ciğerlerimize düşen yangına karşı birlik olmaya ve fidan bağışına davet etti.

?Haydi Balıkesir! Şimdi, Ormanlarımız için birlik olma vakti!? çağrısı yapan Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Balıkesirlileri ciğerlerimize düşen yangına karşı birlik olmaya ve fidan bağışına davet etti.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, 21 ilimizde, 63 yerde çıkan orman yangınlarının ardından basına açıklama yaptı.
Başaran yaptığı açıklamada ?Devlet tüm kademeleriyle yangın bölgesinde vatandaşlarımızın yanında. Ama ne yazıktır ki, malum çevreler ve şer odakları afet üzerinden yalan algı ile oy hesabı yapmaya devam ediyorlar. Ciğerlerimiz, canımız yanarken kamuoyunda oluşturulmak istenen algı operasyonlarını ve söylemlerini şiddetle kınıyorum. Bu ülke hepimizin, ormanlar hepimizin. Yangınlarda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.? ifadelerine yer verdi.
Balıkesirlileri ülkemizde yaşanan ve ciğerlerimize düşen yangına karşı birlik olmaya davet eden Başkan Başaran, ?Gün birlik olma günü. Gelin, yanan ateşi birlikte söndürelim. Ormanlarımız için fidan bağışında bulunalım. Kızılay ve Türkiye Diyanet Vakfı´nın başlattığı kampanyalara bağışta bulunarak yangın bölgelerimize siz de el uzatın, ateşi birlikte söndürüp ormanlarımızı birlikte yeşertelim. Bunun için; tüm GSM operatörleri üzerinden 2868´e ?YANGIN? yazıp mesaj (SMS) yollayarak da 10 TL bağışta bulunabilirsiniz. Ayrıca; www.kizilay.org.tr ile www.tdv.org adresinden bagis.tdv.org´a giriş yaparak bağış yapabilirsiniz. Kızılay´a bağışta bulunmak için; Bankalarda bulunan Türk Kızılay bağış tahsilât sistemi ve bağış hesaplarından (Banka Hesap Numaraları), Türk Kızılay internet sitesi üzerinden Kredi Kartı kullanarak elektronik işlemle, 168 Türk Kızılay ücretsiz danışma ve bağış hattından, Tüm PTT İşlem Merkezlerinin 2868 numaralı Türk Kızılay Posta Çeki hesabından, Ülke genelindeki tüm Kızılay şubelerinden (Şube adreslerimize internet sayfamızdan ulaşabilirsiniz) bağış yapabilirsiniz. Bağışlarınızın takibini, web sitemizin bağış sekmesinde yer alan ?Bağış Takibi? bölümüne, T.C. Kimlik numaranızı girerek yapabilirsiniz. Bağışlarla ilgili daha fazla bilgi almak için 168 Çağrı Merkezimizi arayabilirsiniz. Haydi Balıkesir! Şimdi, Ormanlarımız için birlik olma vakti! Gelin, ateşi birlikte söndürüp ormanlarımızı tekrar birlikte yeşertelim.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false