Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AK Parti´li Aydemir, Dursunbey´de temaslarda bulundu

AK Parti´li Aydemir, Dursunbey´de temaslarda bulundu

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Dursunbey ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Dursunbey ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Milletvekili Aydemir´in ziyaret programı, 24 derslikli İmam Hatip Ortaokulu´nun devam eden inşaat yapımını incelemesiyle başladı.
İmam Hatip Ortaokulu inşaat yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Milletvekili Aydemir, daha sonra Dursunbey Organize Sanayi bölgesini ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgiler alan Aydemir, "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızdan 17 milyon lira destek sağlayarak kurduğumuz Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi´nde ilk yatırımı yapacak firmanın fabrika yapımına başlandı." diye konuştu.
Tüm yatırımcıları Dursunbey OSB´de yatırım yapmaya davet eden Milletvekili Aydemir, partisinin Dursunbey İlçe Başkanlığı´na geçti.
Aydemir, burada yaptığı konuşmada, partisinin tüm mensuplarına, bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederken, bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi.
Bugüne kadar 50 bin çocuğun faydalanacağı tematik çocuk kütüphanesinin yeni yerinin devam eden inşaatını gezip çalışmalar hakkında bilgi alan Aydemir´in ziyareti Dursunbey Belediyesi ile devam etti.
Burada, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan´dan belediye çalışmaları ve yapılacak projeler hakkında bilgiler alan Aydemir, daha sonra BALMEK kursiyerleri ve öğretmenleri ile bir araya geldi.
Son olarak Dursunbey Kızılay Kan Bağışı Merkezi´ni ziyaret eden Milletvekili Aydemir, sağlık çalışanları ile sohbet ettikten sonra vatandaşları aşı olmaları ve kan bağışı yapmaları için çağrıda bulundu.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli