Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AK Parti´li Aydemir kurum müdürlerini ziyaret ediyor

AK Parti´li Aydemir kurum müdürlerini ziyaret ediyor

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Balıkesir Orman Bölge Müdürü olarak atanan Birol Dündar´ı ve Balıkesir Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürü olarak atanan Nazmi Koçak´ı ayrı ayrı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileterek, her i

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Balıkesir Orman Bölge Müdürü olarak atanan Birol Dündar´ı ve Balıkesir Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürü olarak atanan Nazmi Koçak´ı ayrı ayrı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileterek, her iki bölge müdürüne yeni görevlerinde başarılar diledi.
Aydemir, daha sonra Savaştepe´ye geçti. AK Parti Savaştepe İlçe Başkanı Mehmet Sıkıcıkoğlu ve ilçe teşkilatı ile bir araya gelen Aydemir yaptığı konuşmada, Savaştepe yolunun yapımının son sürat devam ettiğini, ilçeye doğalgaz gelmesi için yürütülen girişimlerin olumlu sonuçlanacağını söyledi.
Savaştepe Kaymakamı Mehmet Yüce ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Turan´ı da ziyaret eden Aydemir, pandemi süresince ilçede yapılan çalışmalar ve normalleşme süreci ile yeni eğitim öğretim sürecine okullarda alınan tedbirler hakkında bilgiler alarak fikir alışverişinde bulundu.
Savaştepe esnafını unutmayan Aydemir, sorunlarını dinleyip not aldı.
Son olarak Belediye Başkanı Turhan Şimşek´e ziyaret gerçekleştiren Aydemir, gönül belediyeciliği ile çalışan Başkan Şimşek´i çalışmalarından dolayı tebrik etti.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli