Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AK Partili Aydınlıoğlu, Edremit´e yatırımların süreceğini söyledi

AK Partili Aydınlıoğlu, Edremit´e yatırımların süreceğini söyledi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, kendisini TBMM´de ziyaret eden Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı´ya, Edremit Çıkrıkçı Ovası´nda 720 dönüm arazi üzerinde Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması için proje çalışmalarına en kısa sü

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, kendisini TBMM´de ziyaret eden Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı´ya, Edremit Çıkrıkçı Ovası´nda 720 dönüm arazi üzerinde Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması için proje çalışmalarına en kısa sürede başlanmasının kararlaştırıldığını aktardı.
İlgili kurumlar ile görüşerek bu sürecin hızlandırılması için gerekenin yapılacağının müjdesini veren Aydınlıoğlu ?720 dönüm üzerine kurulacak olan bu seralar her biri 25 dönümlük parseller olmak üzere bölgemiz üreticilerine verilecek. Bu seralar da süs bitkileri, çiçek, kesme çiçek vb. ürünler yetiştirilecek, 1000 kişiye yakın insana istihdam sağlayacak. Bu seralar jeotermal su kaynaklarının geri dönüşümü ile ısıtılacak. Böylece jeotermal sular hiç israf edilmeden tamamen üretime kazandırılacak.? dedi.
Edremit´e önce doğalgaz için gerekli çalışmaları başlattıkları bilgisi veren Aydınlıoğlu, yapılması planlanan OSB ile bölgenin çok güçlü bir şekilde kalkınma sürecine gireceğini açıkladı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli