Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

AK Partili Bostan, Balıkesir´li öğrencileri Meclis´te ağırladı

AK Partili Bostan, Balıkesir´li öğrencileri Meclis´te ağırladı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, TBMM´de Balıkesirli öğrencileri ağırladı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, TBMM´de Balıkesirli öğrencileri ağırladı.
Zağnospaşa Ortaokulu öğrencileri, AK Parti Milletvekili Kasım Bostan´ı TBMM´de ziyaret ederek parlamento çalışmalarını yakından izleme fırsatı buldu.
Öğrenci konuklarını TBMM´yi gezdirerek, meclis çalışmalarını ve milletvekilinin görevlerini anlatan Milletvekili Bostan, öğrenciler ile birlikte 15 Temmuz Darbe teşebbüsünde TBMM´nin bombalanan yerlerini ziyaret ettiler ve TBMM Genel Kurul salonundaki dinleyici locasından parlamento çalışmalarını yakından izleme fırsatı buldular.
Öğrenciler Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ve komisyon üyesi Kasım Bostan ile komisyon toplantı salonunda da bir araya geldiler. Hükümet, İktidar ve Muhalefet sıralarına oturan öğrenciler Bostan ve Bilgiç ile sohbet ettiler.
Balıkesir´den gelen öğrencileri TBMM´de ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Bostan ?Burası Millet iradesinin tecelli ettiği, Millet adına kanunların yapıldığı, kararların alındığı yer. Sizler Türkiye´nin umudu ve geleceğisiniz. Çağdaş ve huzurlu bir ortamda eğitiminizi sürdürmenize yardımcı olmak öncelikli hedefimizdir. Derslerinize iyi çalışıp gelecekte istediğiniz güzel mesleklere sahip olacaksınız. Umuyorum ki aranızdan Balıkesir´i Milletvekili olarak temsil edecek arkadaşlar da çıkacaktır." dedi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false