Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti´li Erkan Kandemir Balıkesir´de iddialı konuştu

AK Parti´li Erkan Kandemir Balıkesir´de iddialı konuştu

?Türkiye´de ve Balıkesir´de iddialıyız?

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı´nı ziyaret eden AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, ?AK Parti yerel seçimlerde sadece Balıkesir´de değil tüm Türkiye´de iddialı? dedi.
AK Parti Teşkilatlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti Balıkesir İl Teşkilatını ziyaret etti.
İl Başkanı Hasan Demiraslan, Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Mutlu Aydemir ve İlçe Başkanları´nın karşıladığı Kandemir, teşkilatta öncelikle Gençlik Kolları ve Kadın Kollarıyla bir araya geldi.
Balıkesir´in heyecanlı bir gençlik teşkilatı ve çok çalışkan kadın kollarına sahip olduğu için çok şanslı olduğunu ifade eden Başkan Kandemir, ?Teşkilatların itici gücü sizlersiniz. Başarımızın daim olması için enerjiniz hiç bitmesin? diye konuştu.
Marmara Bölge Koordinatörü Salih Çetinkaya, MKYK Üyesi Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve Balıkesir Milletvekillerinin de katıldığı toplantıda İl Yönetimi ile bir araya gelen Başkan Kandemir, Balıkesir´in yerel seçimlerde hem ilçelerde hem de Büyükşehir´de gümbür gümbür bir netice alacağına olan inancının tam olduğunun altını çizdi.
Yerel seçimlerden Balıkesir´in büyük bir başarıyla çıkacağına olan inancının tam olduğunu paylaşan Kandemir, ?AK Parti önümüzdeki seçimlerde sadece Balıkesir´de değil tüm Türkiye´de iddialı" diyerek sözlerine ekledi.
Teşkilatlar adına Başkan Kandemir´e başarı sözü veren AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, ?Başkanım bize olan inancınız için çok teşekkür ederim. 20 İlçe, 20 Belediye, Güçlü Büyükşehir, Gelişen Balıkesir´ hedefiyle teşkilatımızın tüm kademeleriyle birlikte çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz. Gerek Cumhurbaşkanımızın, gerek sizlerin güvenini boşa çıkarmayacağız. Balıkesir için daha yapacak çok işimiz var? dedi.
Teşkilat Başkanı Kandemir, Balıkesir ziyaretleri kapsamında İlçe Teşkilat Başkanlarıyla da bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false