Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti´li Kırcı´dan eğitim kurumlarına ziyaret

AK Parti´li Kırcı´dan eğitim kurumlarına ziyaret

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Bandırma´da Yaman Egeli ve Marmara İlkokulları, Ahmet Obalı İlköğretim Okulu, 15 Temmuz Şehit Ramazan Konuş Ortaokulu ve Ali Öztaylan Anadolu İmam Hatip Lisesi´ni ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir aray

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Bandırma´da Yaman Egeli ve Marmara İlkokulları, Ahmet Obalı İlköğretim Okulu, 15 Temmuz Şehit Ramazan Konuş Ortaokulu ve Ali Öztaylan Anadolu İmam Hatip Lisesi´ni ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Ziyaret programına Yaman Egeli İlkokulu ile başlayan Kırcı, burada yaptığı konuşmada ?Eğitime yapılan yatırım taşa toprağa yapılan yatırımdan çok daha önemli. Çağın getirdiği ihtiyaçlara yönelik donanımlı nesiller yetiştirmek adına göreve geldiğimiz günden beri bütçeden en yüksek payı eğitime ayırıyoruz. ?dedi.
Yaman Egeli İlkokulu´nun ardından ziyaret ettiği Marmara İlkokulu´nda yaptığı konuşmada ise Marmara ve Yamanegeli İlkokullarının bahçesine 2 adet 24 derslikli ilkokul yapılacağı müjdesi verdi.
Ahmet Obalı İlköğretim Okulu´nu ziyaret eden Kırcı, burada yaptığı konuşmada ?Günümüz dünya şartlarına uyum için çocuklarımız dünyanın beş şıktan ibaret olmadığını anlamalı, olaylara disiplinler arası bir anlayışla çok yönlü bakabilmeli. Sürekli olarak büyüyen ve gelişen bir ülkede yaşıyoruz ve iktisadi hayatın talep ettiği insan kaynağında çıta sürekli yükseliyor. Bu da bizi eğitim noktasında çok yönlü çalışmalar yapmaya sevk ediyor.? dedi.
15 Temmuz Şehit Ramazan Konuş Ortaokulu ve Ali Öztaylan Anadolu İmam Hatip Lisesi´ni ziyaret eden Kırcı, burada yaptığı konuşmada "İmam Hatiplerimiz geçmişte yok yere siyasi gerilim sebebi sayıldı. Çok şükür o günleri geride bıraktık, Türkiye artık normalleşti. Ülkemizde artık hiç kimse böylesi bir toplum mühendisliğinin kurbanı olmayacak. Bugün imam hatip mezunlarının hiçbir ayrımcılığa kısıtlamaya uğramadan farklı alanlarda kendini yetiştirebilmesinin önü açık." ifadelerini kullandı. Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false