Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK Partililer Başaran´ın etrafında kenetlendi

AK Partililer Başaran´ın etrafında kenetlendi

AK Parti Balıkesir İl Başkanlık görevine atanan Ekrem Başaran görevi devraldı.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlık görevine atanan Ekrem Başaran görevi devraldı.
Balıkesir Öğretmenevi´nde düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti´nin yeni il başkanı Ekrem Başaran, başkan adaylığı sürecinin büyük olgunlukla geçmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Konuşmasında, birlik ve beraberlikten ayrılmadan yoluna devam edeceği sözünü veren "Şimdi birlik, dirlik ve kardeşlik içinde yeniden yollara düşme vaktidir. Millete hizmet yolunda kardeşliğimizi güçlendirme vaktidir. Herkese çok teşekkür ederim, bu birlik ve beraberliğin inşallah seçimlere, ilerilere kadar yaşamasını Cenabı Allah´tan temenni ediyorum. Biz Balıkesir´de güçlü bir AK Parti teşkilatı oluşturarak, partimizin hizmetlerini gönüllere dokunacak tarzda ne kadar canlı bir şekilde aktarabilirsek bu davaya hizmet etmiş olacağız." dedi.

/resimler/2019-12/9/1755549709124.jpg
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´da devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, mazbatasını alan il başkanının, ilçe başkanları ve belediye başkanları ile beraber Balıkesir´i daha iyi günlere taşıyacak politikaları üretmeye devam edeceklerini bildirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin ekibinde olmanın onurunu hep beraber yaşadıklarının altını çizen Yılmaz, yeni il başkanına başarılar diledi.
Konuşmaların ardından AK Parti Balıkesir eski İl Başkanı Ahmet Sağlam, yeni İl Başkanı Ekrem Başaran´a görev beratini verdi.
Devir teslim törenine; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Balıkesir milletvekilleri Yavuz Subaşı, Adil Çelik, Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Pakize Mutlu Aydemir, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve partililer katıldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı