Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AK Parti´liler sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı

AK Parti´liler sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, beraberinde Cumhur İttifakı AK Parti Erdek Belediye Başkan adayı Turan Gün ve AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı ile birlikte, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. D

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, beraberinde Cumhur İttifakı AK Parti Erdek Belediye Başkan adayı Turan Gün ve AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı ile birlikte, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yalçın Düker´i ziyaret etti.
Başhekim Uzm. Dr. Düker ve sağlık çalışanlarını bu anlamlı günde ziyaret ederek Tıp Bayramı´nı kutlayan AK Parti heyeti ?Karşılaştıkları türlü güçlüklere rağmen, sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalışan doktorlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı´nı kutlarız.? açıklamalarında bulundu. 

Halk sağlığı için gece gündüz demeden görevini layıkıyla yerine getiren sağlık çalışanlarının toplumdaki yeri ve önemine değinen AK Parti heyeti ?Tüm sağlık çalışanlarına özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.? sözlerini ekledi.
Erdek Neyyere Sıtkı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yalçın Düker ve sağlık çalışanları, AK Parti heyetine yapmış oldukları ziyaret için teşekkürlerini dile getirdi.
AK Parti heyetinin 14 Mart Tıp Bayramı kutlama programı, Erdek İlçe Sağlık Müdürlüğü ile ilçede hizmet veren Aile Hekimleri ziyaretleriyle devam etti.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli