Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AK Partililerden Bandırma´da Aşure Hayrı

AK Partililerden Bandırma´da Aşure Hayrı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı ve AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan´ın katılımı ile Bandırma Cumhuriyet Meydanında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Muharrem ayı dol

Aşure ikramının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kafaoğlu ?Bandırma bir afet atlattı. Metrekareye 136 kg yağış düştü. Bandırma en çok etkilenen yerlerden oldu. Erdek´te yine Ballıpınar, Tatlısu gibi yerler daha çok etkilendi. Büyükşehir Belediyesi itfaiye, BASKİ ekipleri ile o gece buradaydı. Biz de buradaydık. Vatandaşlarımızın dertlerini paylaştık. 8 iş makinemiz ve 167 personelimizle burada yaraların sarılması ve afetin önlenmesi noktasında ciddi gayretlerimiz oldu. Çalışmalarımız devam ediyor. Biz vatandaşımızın huzuru için yapmamız gereken çalışmaları yapmaya devam ediyoruz. Hala buradayız. İş makinelerimiz de burada. General Halit Caddesi, Gençlik Caddesi ve Şehit Süleyman Bey Caddesi´nde menfezler ve su basabilecek yerlerle ilgili çalışmalarımız devam ediyor.? dedi.
İtfaiye Haftası´nı da unutmayan AK Parti heyeti Bandırma İtfaiye Grup Amirliği´ni ziyaret etti.
İtfaiye Haftası dolayısıyla 7/24 çalışan itfaiyecilerin haftasını kutlayan Kafaoğlu ?Çok zor iş yapıyorsunuz. Cenabı Allah ülkemizi yangın, sel ve felaketlerden ülkemizi korusun. Belediyecilik zor bir iş, itfaiyecilik daha zor. Zor iş yapıyorsunuz, yangının içerisine, denizin içerisinde giriyorsunuz, kuyuya giriyorsunuz, ağaca çıkıyorsunuz. İşiniz hep zor, kritik ve tehlikeli.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli