Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Ak Parti´nin adayı Canbey, Bandırma´daydı

Ak Parti´nin adayı Canbey, Bandırma´daydı

AK Parti Balıkesir milletvekili adayı Mustafa Canbey, ?Çalışmalarımız ve sahadaki tecrübelerimiz çok net bir şekilde bize net bir şekilde gösteriyor ki AK Parti inşallah önümüzdeki dönemde yeniden iktidar olacak...

AK Parti Balıkesir milletvekili adayı Mustafa Canbey, 24 Haziran´da cumhurbaşkanı seçimi ile birlikte yapılacak 27. dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında Bandırma ilçe örgütünü ziyaret etti.
Ziyaretlerine AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı´nın eşlik ettiği Canbey, düzenlediği basın toplantısında yeni dönem hedeflerini anlattı.
24 Haziran seçimlerine doğru ilerlendiğini hatırlatan Canbey, şunları aktardı:
?Zaman her geçen gün daralıyor. Çalışmaları kapsamında Türkiye Cumhuriyeti en önemli seçimlerden bir tanesine daha 24 haziranda girmiş olacak. Çalışmalarımız ve sahadaki tecrübelerimiz çok net bir şekilde bize net bir şekilde gösteriyor ki AK Parti inşallah önümüzdeki dönemde yeniden iktidar olacak. Cumhurbaşkanımız da Cumhurbaşkanı olarak görevine devam edecek. Halkımızın çok güzel bir teveccühü var. Bunu her yerde hissediyoruz. Balıkesir´imiz inşallah bu dönemde hem milletvekili sayısı olarak hem de Cumhurbaşkanını seçimiyle Cumhur ittifakına ciddi anlamda destek verecek. Çok ciddi algı operasyonları yapılıyor, milletimizin zihni kaydırılmaya çalışılıyor, milletimiz yanıltılmaya çalışılıyor. Birtakım iftiralar atılıyor, doğru olmayan bilgiler, doğruymuş gibi milletimize anlatılmaya çalışılıyor.
Ama biz şunu biliyoruz; bu milletin feraseti basireti güçlüdür. Vefası da güçlüdür.? dedi.
Çalışan gazetecilerin daha iyi şartlarda çalışması için mücadele etmemiz gerekir. Yine her gazetenin bir işletme olduğunun bilincinde olarak, her gazetenin bir ekonomik yapısının olduğunun bilincinde olarak gazetelerin desteklenmesinin önemli olduğunu düşünüyoruz.?
Bir gazetecinin gazeteci kökenli olduğunu hatırlatarak, seçildiğinde sorunlarla ilgili olarak ne gibi çalışmalar yapacağını sorusuna Canbey, şöyle cevap verdi:
?Gazetecilik gerçekten önemli bir meslek. Özellikle demokrasinin olduğu ülkelerde, halkın sesini duyuran, halkla kamunun iletişimini sağlayan bir meslek. Yine halkın sorunlarını kamu ile paylaşan bir meslek tanımlandığında da 4. kuvvet olarak değerlendirilir. Sorunları biliyoruz. Medya alanında denetleme yapan, en önemli kurumların başında çalışmam hasebiyle, medya da hemen hemen ne kadar sorun varsa bunların hepsine hakimiz. Sizlerden gelen bütün talepleri biz Ankara´da sizlerin sesi olmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Özellikle çalışan haklarının iyileştirilmesi noktası önemli. Çalışan gazetecilerin daha iyi şartlarda çalışması için mücadele etmemiz lazım. Yine her gazetenin bir işletme olduğunun bilincinde olarak, her gazetenin bir ekonomik yapısının olduğunun bilincinde olarak. Gazetelerimizin desteklenmesinin önemli olduğunu düşünüyoruz. Şu anda bunu Basın İlan Kurumu çok iyi bir şekilde yapıyor. Bunun da takipçisi olacağız.? diye konuştu.
Canbey, daha sonra partililerle birlikte, ilçenin cumartesi pazarını dolaşarak esnafın sorunlarını dinledi.
Haber : Ahmet Pesen



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli