Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti´nin Erdek vefası

AK Parti´nin Erdek vefası

AK Parti, Erdek´te de ?vefa toplantısı? yaptı.

AK Parti, Erdek´te de ?vefa toplantısı? yaptı.
Partinin Balıkesir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantı, öğretmenevinde gerçekleşti. AK Parti İlçe Başkanı Murat Sever, toplantıyı açış konuşmasında, partiye emeği geçenleri kutlayıp teşekkür ederken, birlik ve beraberliğin önemine işaret etti. İl başkanı Dinçer Orkan, konuşmasında, bugüne dek ilçe teşkilatlarında görev yapan başkanlardan, tüm üyelerine dek herkese teşekkür borçlu olduklarına dikkati çekerken, ?Yine aynı birlik ve beraberlik ruhu içinde tüm zorlukları yenerek, iktidara gelip yeni Türkiye´yi inşa edeceğimize yürekten inanıyorum? dedi.
AK Parti Erdek teşkilatının kurucu üyeleri arasında yer alan, eski ilçe başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Onay da konuşmasında, birlikte mücadele etmenin öneminin altını çizdi. Eski belediye başkanı Hüseyin Aysan da, ?5 yıllık görev sürem içinde istemeden kırdığım arkadaşlarım olabilir. Onlardan özür diliyorum. Partimizin başarısı için dün olduğu gibi bugün de bir nefer olarak çalışmalarımı sürdürüyorum. 1 Kasım´da, partimizin yeniden iktidara gelerek, ülkemize hizmetlerini sürdüreceğine inanıyorum? diye konuştu.
?Vefa toplantısı?nda, eski yönetim kurulu üyeleri ve başkanlar olarak Necati Elmas, Dr. Ömer Erdoğan, Hikmet Onay, Metin Canbaz, Ali Ertek ve Murat Sever, plaketlerini Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan´ın elinden aldılar. Toplantıda ayrıca, Marmara ilçesinin geçmiş dönem başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra 2009-2014 yılları arasında Erdek Belediye Başkanlığını yürüten Hü seyin Aysan´a da plaketleri verildi.

Haber Merkezi

 



Anahtar Kelimeler: Parti Erdek vefası
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı