Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AK Parti´nin iki adayı Subaşı ve Alan basın karşısında

AK Parti´nin iki adayı Subaşı  ve Alan basın karşısında

AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığı, 24 Haziran´da yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri´nde milletvekili adayı olarak göreve talip olan iki adayını düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı.

Toplantıya 24 Haziran´da milletve
nı Alp Bostancı, basın toplantısında yaptığı açış konuşmasında milletvekili adayları Yavuz Subaşı ve Ömer Alan´ı takdim ettikten sonra, 24 Haziran tarihi itibariyle milletvekilliği sona erecek olan Sema Kırcı´ya vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.
Bostancı, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Bandırma´da birinci parti olmak istiyoruz. Birinci parti olmak kolay değil, bunun için birlik ve beraberlik içinde olmak lazım. Büyükşehir belediyesinin bizim arkamızda olduğunun, bizimle beraber hareket ettiğinin gösterilmesi bizi biraz daha gevşek hale getiriyor. Gerçekten daha güçlü bir teşkilat olduğumuzu anlıyoruz. Sizin eliniz güçlü olmazsa teşkilatçılığınız sıfır demektir. Elimizin güçlü olması milletvekilliği ve aynı zamanda belediye ile koordineli olmasına bağlıdır.?
Daha sonra söz alan 6. sıra milletvekili adayı Ömer Alan, teşkilat karşısına, birlik beraberlik vurgusu yapmak, bundan sonraki süreçte, bölgeye hizmet etmek için ellerinden gelen gayreti göstermeyi taahhüt etmek için Bandırma´da olduğunu söyledi.
AK Parti´nin Balıkesir 3. sıradaki adayı Yavuz Subaşı´da geçmiş dönemlerde partideki görevlerinden bahsederek, seçimlerin önemine dikkat çekti.
Kendisinin Gönen´li olduğunu ve bugün Balıkesir´de yaşadığını ifade eden Subaşı, milletvekili seçilmesinin ardından Bandırma´da ikamet edeceğinin sözünü verdi.
Toplantıda son konuşmayı ise Milletvekili Sema Kırcı yaptı.
Yeni dönemde aday olmadığını belirten Kırcı ?Ben aday değilim ama buraya çalışmaya geldim. Şimdi Alp başkanım ile çıkacağız nereye derse oraya gideceğiz yarın başka bir ilçe. Çünkü bizim bundan sonra da bu memlekete karşı bir vefa borcumuz. Biz bu bayrağın altında öleceğiz arkadaşlar. Tam bağımsız ve güçlü bir Türkiye ye kavuşmak içinde hep beraber canla başla çalışacağız. Bu işin başka bir formülü yok.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Ahmet Pesen



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli