Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

AK Parti´nin, ?Şehrim 2023 Otobüsü´ Balıkesir´de

AK Parti´nin, ?Şehrim 2023 Otobüsü´ Balıkesir´de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan´ın öncülüğündeki Şehir Buluşmaları´nın 3. sü Balıkesir´de gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan´ın öncülüğündeki Şehir Buluşmaları´nın 3. sü Balıkesir´de gerçekleştirildi.
Karaaslan, "Şehirlerimizi geleceğe en iyi şekilde taşıma amacımız doğrultusunda bugün Balıkesirlilerle bir aradayız" dedi
AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından, şehirlerin mevcut kimliklerinin korunarak geliştirilmesi ve her şehrin 2023 hedeflerinin şehrin dinamiklerinin katkılarıyla ortak akıl yoluyla belirlenmesi amacıyla hayata geçirilen ´Şehrim 2023´ projesinin ikinci etabı olan ´Şehir Buluşması´nın Bursa ve Gaziantep´ten sonraki üçüncü durağı Balıkesir oldu.
Şehrim 2023 otobüslerinin Pazartesi gününden itibaren şehrin büyük meydanlarında konuşlanarak çeşitli etkinliklerin düzenlediği proje, Balıkesir Öğretmenevi´nde gerçekleştirilen Şehir Buluşması ile devam etti. Şehir Buluşması´na katılan AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, yaptığı konuşmada, çok önemli mesajlar verdi.
Türklerin binlerce yıllık kadim medeniyet anlayışında şehir, insan ve mekânın bir bütünlük içerisinde değerlendirildiğine dikkati çeken Karaaslan, "Artık çöp dağları, derelere akan kanalizasyonlar gibi bir sorunla karşı karşıya değiliz. Artık şehirlerin siluetini, alternatif ulaşım yollarını, çocuk dostu, erişilebilir şehirleri konuşuyoruz. Şehircilikteki yeni vizyonumuza uygun olarak şehirlerimizi geleceğe en iyi şekilde taşıma amacımız doğrultusunda bugün Balıkesirlilerle bir aradayız. Şehrin, tüm paydaşlarının katılımıyla değerlendirilmesi amacıyla Şehir Buluşmaları´nın üçüncüsünü Balıkesir şehrimizde gerçekleştiriyoruz. Bu şehir, Karesi Beyliği´ne başkentlik yapmış, Kuvayı Milliye ruhuyla Anadolu´ya umut olmuş, ilham vermiş bir şehirdir." diye konuştu.
Balıkesir halkının şehrine duyduğu aidiyeti çok anlamlı ve değerli bulduklarını belirten Karaaslan ?Bugün üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Şehir Buluşması´nın Balıkesir ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum." diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli