Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ak Pati İl Başkanı Demiraslan

Ak Pati İl Başkanı Demiraslan

?Stadyumdaki coşku görülmeye değerdi?

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım´ın katıldığı Balıkesir mitinginin çok coşkulu geçtiğini söyledi.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av.Hasan Demiraslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım´ın Atatürk Stadyumunda gerçekleştirdiği mitingi değerlendirdi.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti sevgisiyle stadın dolup taştığına dikkat çeken Başkan Demiraslan, ?Kuva yi Milliye şehri Balıkesir´in yiğit insanları söz konusu vatan olduğunda gerisini teferruat sayar. Balıkesir milli mücadelenin fitilinin ateşlendiği kurtuluş ve kuruluş mücadelesinin şehridir. Bu gücü stadyumu doldurarak, güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye istediklerini ve milletin adamının arkasında olduklarını bir kez daha göstermiş oldular. Stadyumda olan her bir hemşerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.? dedi.
Stadyumdaki coşkunun Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı da çok heyecanlandırdığını söyleyen Başkan Demiraslan, 24 Haziran seçimleri öncesi kutlu yürüyüşün liderine Balıkesirlilerin çok büyük bir moral verdiğini ifade etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Balıkesirlilerden 9´da 9 sözü aldığını vurgulayan Başkan Demiraslan, ?Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü tutabilmek için şimdi uyumak dahi yok. Son ana kadar bütün teşkilatlarımız ve milletvekili adaylarımızla Balıkesir´de sahada olacağız." diye konuştu.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Pati Başkanı Demiraslan
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli