Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK Kadınlar minik Naz için ele ele verdi

AK Kadınlar minik Naz için ele ele verdi

AK Parti Erdek ve Bandırma İlçe Teşkilatına bağlı Kadın Kolları yöneticileri, Akdeniz Anemisi hastalığına yakalanan Narlı Mahallesinde ikamet eden öğrenci Naz Yakak'ın tedavisine katkıda bulunmak üzere kök hücre nakli için kan bağışında bulundu.

AK Parti Erdek ve Bandırma İlçe Teşkilatına bağlı Kadın Kolları yöneticileri, Akdeniz Anemisi hastalığına yakalanan Narlı Mahallesinde ikamet eden öğrenci Naz Yakak’ın tedavisine katkıda bulunmak üzere kök hücre nakli için kan bağışında bulundu.
AK Parti Bandırma Kadın Kolları tarafından Bandırma’ya davet edilen Türk Kızılayı kan toplama aracında gerçekleşen kök hücre ve kan bağışı kampanyasına destek vermek için AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Bandırma’ya gitti.
Minik Naz’ın tedavisine katkı verecek kök hücre ve kan bağışı kampanyasına Erdek’ten de destek gelmesi AK Parti Bandırma Kadın Kolları yöneticilerince memnuniyetle karşılandı.

AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Pakize Ciciler, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "AK Parti Bandırma Kadın Kolları organizasyonunda bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıldı. Biz de Erdek İlçe Kadın Kolları Teşkilatı olarak böyle bir kampanyaya destekte bulunmak istedik. AK Parti Erdek İlçe Teşkilatımızın desteğiyle ve duyarlı vatandaşlarımızın katılımıyla AK Parti Erdek Kadın Kolları olarak bir ilke imza atmış bulunuyoruz. Burada amacımız toplumun, insanlığın yararına olabilecek her türlü aktivitenin içerisinde bulunarak, katkı sunmak adına var gücümüzle çalışmaya gayret göstermektir.”



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı