Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti adayı Gün: “Sıra dışı bir başkan olacağım”

AK Parti adayı Gün:  “Sıra dışı bir başkan olacağım”

AK Parti Erdek Belediye Başkan adayı Turan Gün ve AK Parti İlçe Başkanı Musa Alioğlu, 31 Mart yerel seçimi hakkında görüşlerini açıkladı.

AK Parti Erdek Belediye Başkan adayı Turan Gün ve AK Parti İlçe Başkanı Musa Alioğlu, 31 Mart yerel seçimi hakkında görüşlerini açıkladı.

Gün, “Eğer Erdeklilerin teveccühüyle göreve seçilirsem sıra dışı bir belediye başkanı olacağım. Haftanın 2-3 gününü, Ankara’da, Erdek’e getirilecek hizmetleri takip için geçireceğim” dedi.

Erdek için yola heyecanla çıktığını vurgulayan Gün, şunları söyledi:

“Belediye meclis üyelikleri için 100 dolayında başvuru oldu. Hepsi hizmet aşkı ile dolu arkadaşlarımızdı. Ancak ne yazık ki sadece 15 arkadaşımızı meclis üyesi adayı olarak belirleyebildik. Göreve seçildiğim takdirde heybem dolu olacak. Her çeşit partizanca hesaptan uzak şekilde kendimizi Erdek’e hizmete adayacağız. Erdek için çok önemli projelerimiz var. Erdek’in sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi biliyoruz. Bu sorunların başında çevre yolu yapılması geliyor. Siyasetin kavgasız olması gerektiğine inanıyoruz. Seçim sonunda da Erdek ve huzur kazansın istiyoruz. İnanıyoruz ki Büyükşehir Belediye Başkanımız yine Yücel Yılmaz olacak. Onunla Erdek’e yeni yatırımların gelmesi için uyum içinde çalışacağız.”

Halen Belediye Başkanlığı görevini yürüten Burhan Karışık’a Erdek adına bugüne kadar her çeşit desteği verdiklerini belirten Gün, “Bundan sonra da tüm gücümüzle kendimizi Erdek’e hizmete adayacağız” diye konuştu.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu da şu değerlendirmede bulundu:

“1983 yılından beri Erdek’te yaşıyorum. Çok iyi bir meclis grubu listemiz var. Bu listemizi Turan Gün’ün istekleri doğrultusunda yaptık. Çünkü başkan seçilecek olan Turan Bey, bu ekiple çalışacak. Bu ekibin Erdek için çok başarılı hizmetler gerçekleşeceğine inanıyorum.”

TUNCAY ERTAN



Anahtar Kelimeler: Parti adayı : başkan olacağım”
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı