Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AK Parti adayından roman derneğine yardım eli

AK Parti adayından roman derneğine yardım eli

AK Parti Burhaniye Belediye Başkan adayı Necdet Uysal, Burhaniye Körfez Romanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine masa ve sandalye yardımında bulundu.

AK Parti Burhaniye Belediye Başkan adayı Necdet Uysal, Burhaniye Körfez Romanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine masa ve sandalye yardımında bulundu.
Eşyaları Dernek Başkanı İlyas Çam`a teslim ede Uysal, yerel yöneticilerin ilçede 15 yıldır taş üstüne taş koymadığından şikayetçi oldu.
Ayrımcılık, kavga ve dövüş yapmadan Burhaniye`nin herkese yeteceğini belirten Uysal, "20 yıl öncede Burhaniye`de büyük yatırımlar yaptık ama son 15 ile 20 yıldır hizmet veren belediyeler taş üstüne taş koymadıkları gibi sadece Kipa dışında 15 yıldır tek bir yatırımcı Burhaniye`ye yatırım yapmamıştır. Burhaniye Belediyesi zorluk çıkarıp, ilgi göstermediği için Özel Edremit Hastanesi gibi birçok yatırımcı Edremit`e kaçmıştır. Havran`da Fora Zeytincilik, Cem Zeytincilik gibi onlarca zeytin işleme tesisleri varken, Burhaniye`de ne var? Seçildiğimizde Burhaniye yine ilçeye ve köylerine yapılacak olan yatırımlarla insanlarımızın yüzü gülecek" dedi.
Uysal: "Öncelikli olarak çok yoksulları işe alacağız"
Romanların eskiden kalaycılık ve demircilik meslekleri ile para kazandıklarını ama artık bu mesleklerin yok olduğunu, romanlara yeni iş olanakları yaratılmasını isteyen Burhaniye Körfez Romanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı İlyas Çam, "Bizler kalıcı çözüm istiyoruz" dedi.
"Biz insanımıza balık yemeyi değil, balık tutmayı öğreteceğiz" sözü veren Necdet Uysal, "Belediyeye işçi alınacağı zaman ilçemizdeki en yoksul, en çok ekmeğe ihtiyacı olanlar alınacaktır. Bizim partimizin adı `Adalet ve Kalkınma Partisi`dir. Biz adaletli davranmak zorundayız. Biz adaletli ve haklılığın yanındayız. Sizin derdiniz bizim derdimizdir" diye halkımızın sorunlarına adaletli çözümler üreteceklerini kimsenin mağdur edilmeyeceğini söyledi.
Enver Dolgun


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli