Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AK Parti adaylarını tanıtıyor

AK Parti adaylarını tanıtıyor

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığının düzenlediği toplantı ile 1 Mart 2014 Cumartesi (bugün), belediye başkan ile belediye meclis üyesi adaylarını tanıtıyor.

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı`nın düzenlediği toplantı ile 1 Mart 2014 Cumartesi (bugün), belediye başkan ile belediye meclis üyesi adaylarını tanıtıyor.
Düzenlenen toplantıda, Erdek Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan adayı Hüseyin Aysan ile AK Partili belediye meclis adayları tek tek tanıtılacak.
Erdek Çuğra Bölgesindeki Kapalıspor Salonunda düzenlenecek aday tanıtım toplantısının 1 Mart Cumartesi (bugün) saat 14:30`da başlayacağı bildirildi.
Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı A. Edip Uğur`unda katılacağı kaydedildi.
Aday tanıtım toplantısı hakkında kısa bir bilgi veren AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, aday tanıtım toplantısında Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın 5 yıllık belediye başkanlığı sürecini değerlendirdikten sonra projelerini açıklayacağını belirtti.
Onay, aday tanıtım toplantısına Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı aynı zamanda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur`unda katılacağını dile getirip, Uğur`un büyükşehirle ilgili önemli projelerini paylaşacağını açıkladı.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Onay, toplantıya Erdek merkez olmak üzere, Kapıdağ Yarımadası ile Paşaliman adasında yaşayan tüm halkın davetli olduğunu ifade etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli