Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ak Parti Alioğlu ile devam

Ak Parti Alioğlu ile devam

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, mazbatasını alarak başkanlığa asaleten atandı.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, mazbatasını alarak başkanlığa asaleten atandı. 

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kudret Yangal’ın 5 Mart 2021 tarihinde vefat etmesinin ardından AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı görevine vekaleten atanan Musa Alioğlu, Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nde Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’den atama yazısını aldı. 

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı’na asaleten atanan Musa Alioğlu, sıcağı sıcağına yaptığı ilk açıklamada, Türkiye ve Erdek için hayırlı ve güzel işler yapmak için yola çıktıklarını söyledi. 

Alioğlu, devamında şu ifadelere yer verdi: “Bir süredir vekaleten yürüttüğüm AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı görevini, bugün AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in teveccühleri ile bundan sonra asaleten kaldığım yerden ilk günkü aşk ve heyecan ile yürütmeye devam edeceğim. Rabbim çıktığımız yolda beni ve arkadaşlarımı utandırmasın. Güzel hizmetler yapmak için bu yola çıktık. Bizlere güvenen bu göreve layık gören yöneticilerimize de çok teşekkür ediyorum. Milletimizle el ele güzel başarılara imza atacağız. Rabbim bu çıktığımız inandığımız bu kutlu yolda bizleri muzaffer eylesin.” 

Haber:Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Parti Alioğlu devam
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false