Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı’nın gündemi yoğun

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı’nın gündemi yoğun

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve İlçe Başkanlarıyla yoğun gündemli bir toplantı gerçekleştirdi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve İlçe Başkanlarıyla yoğun gündemli bir toplantı gerçekleştirdi. 
Avlu Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin 2. Etap açılışının ardından AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran başkanlığında Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda; AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Yavuz Subaşı ve Adil Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İlçe Belediye Başkanları, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı, İl Gençlik Kolları Başkanı ve AK Parti İlçe Başkanları ile yoğun gündemli toplantıda bir araya geldi. 
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Avlu Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin 2. Etabının açılışının büyük önem taşıdığını belirterek, Balıkesir’de yaşam kalitesini yükselten bu eser için büyük gayret gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibine teşekkür etti. 
“Şehir Buluşmaları” programı çerçevesinde, Balıkesir’de aynı gün, 20 ilçede aynı anda MYK, MKYK ve bakanların hatta diğer şehirlerden milletvekillerinin de katılımıyla çok yoğun bir saha programı hazırladıklarını dile getiren Başaran, “Bunun ile ilgili teşkilatımızla hazırlık çalışmalarını değerlendirdik. AK Parti olarak 2023 seçimlerine yönelik saha çalışmalarına tüm kadrolarımızla, en küçük noktamıza ulaşacak tarzda faaliyetlerini planlıyor ve sahada icra ediyoruz. Milletin partisi AK Parti, her zaman ve her daim milletinin yanında. Her şey Balıkesir ve Türkiye için. Durmak yok, yola devam.” diyerek sözlerine ekledi. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı