Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

AK Parti Balıkesir siyaset akademisi başlıyor

AK Parti Balıkesir siyaset akademisi başlıyor

AK Parti Ar-Ge Başkanlığı tarafından yürütülen ve konu başlığı, 2014 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimler göz önüne alınarak,

AK Parti Ar-Ge Başkanlığı tarafından yürütülen ve konu başlığı, 2014 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimler göz önüne alınarak, "Lider Ülke: Türkiye Yerel Yönetimler Programı" olarak belirlenen Siyaset Akademisinin üçüncü etabı Balıkesir`de düzenleniyor.
"Lider Ülke: Türkiye Yerel Yönetimler Programı" konu başlığı ile düzenlenecek siyaset akademisine katılmak isteyenler AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı`na müracaat edebilecek. 
Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, Balıkesir`de gerçekleştirilecek Siyaset Akademisinin açılışının AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu`nun katılımı ile 8 Nisan 2013 Cuma günü yapılacağını bildirdi.
Akademiye teşkilat mensuplarının yanı sıra teşkilat dışından da istekli kişilerin katılabileceğini kaydeden AK Parti Erdek İlçe Başkanı Onay, "Siyaset Akademisi ile ilgili detaylı bilgileri AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı`ndan öğrenebilirsiniz. Katılmak isteyenlerin isimlerini en geç 30 Mart 2013 tarihine kadar ilçe başkanlığımıza bildirmesi gerekmektedir" şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli