Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Doğan: “Bandırma Belediyesi’ni kazanacağız”

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Doğan: “Bandırma Belediyesi’ni kazanacağız”

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, gündemde bulunan konuları değerlendirdi.

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, gündemde bulunan konuları değerlendirdi.
İSRAİL’İ KINIYORUM
İsrail’in Filistin’e saldırısını kınayan Doğan, “Zalim İsrail her dönem yaptığını yine yaptı. Şu ana kadar 940 çocuğun da hayatını kaybettiğini öğrendik. Bu saldırıyı nefretle kınıyorum. Tüm dünyanın bu saldırıya sessiz kalmaması gerekir. Dünyadaki tüm zulümlerin sona ermesini diliyorum” dedi.
BANDIRMA’YI AK PARTİ İLE YENİDEN BULUŞTURACAĞIZ
15 yıldan beri yönetimde bulunan CHP yerel yönetiminin Bandırma’ya ciddi hiçbir hizmet getirmediğini belirten Doğan, şu değerlendirmede bulundu:
“Bandırma, son 15 yıldan beri ne yazık ki hak ettiği hizmeti alamıyor. Satan değil, alan belediye olacaklarını belirtenler, belediyenin çok sayıda mülkünü sattıkları halde bu parayı da hizmete dönüştüremediler. Bu durum içimi acıtıyor. Yerelde parti siyaseti olmaz. Önemli olan parti farkı gözetmeksizin kente ve tüm vatandaşlara eşit hizmet sunmaktır. Bandırma dinamik, kendisiyle barışık, huzurlu bir ilçe. Her çeşit hizmeti hak ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz başta olmak üzere partimiz mart ayında yapılacak yerel seçimler için anketler yaptırıyor. Bu anketler, teşkilatların haberi olmadan, gerçekçi bir şekilde yapılıyor. Bu anketlerde partimize büyük teveccüh olduğunu görüyoruz. İnanıyorum ki, önümüzdeki yerel seçimi kazanarak, 15 yıl aradan sonra Bandırma’yı yeniden AK Parti’nin hizmetleriyle buluşturacağız.”
SİYASET MESLEK DEĞİL, HİZMET ARACIDIR
Siyaseti meslek değil, halka hizmet aracı olarak gördüğünü vurgulayan Doğan, Bandırma Belediye Başkanlığına aday olup olmayacağı konusunda şöyle konuştu:
“Belediye başkan adayı olmaya layık birçok arkadaşımız var. Adaylık konusunda takdir partimin üst düzey yöneticilerinindir. Ancak bu görev bana düşerse de elimden geleni yaparım. Zaten sürekli vatandaşlarımızın içindeyim. Hizmetten kaçmak olmaz.”
KÜLTÜR MERKEZİ’Nİ BÜYÜKŞEHİR BİTİRECEK
Paşakent Mahallesi’nde bulunup, 25 yıla yakın süredir tamamlanamayan Kültür Merkezi’nin bitirilmesi işinin Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne devredildiği bilgisini veren AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, şunları aktardı:
“Tabii ki Kültür Merkezi’nin yapım işi 25 yıldır bitmeliydi. Şimdi Kültür ve Turizm Bakanlığı, bu binanın tamamlanması işini bir protokolle Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bıraktı. Çok bekledik ama kısa sürede çok güzel bir Kültür Merkezi’ne kavuşacağız.”
HASTANE VE STAT
Artık bir bölge hastanesi konumunda hizmet veren Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çok değerli doktorların görev yaptığını, ancak binanın fiziksel yetersizliğinin önemli sıkıntılar yarattığını belirten Doğan, şunları söyledi:
“Gerek Kültür Merkezi, gerek hastane ve gerekse Bandırmalıların istediği yeni stat konusunu değerli milletvekilimiz Ali Taylan Öztaylan da yakından takip ediyor. Amacımız, Bandırma’mıza güzel bir stat kazandırmak ve gençlerimizi spora teşvik etmektir. Bu arada Bandırmaspor Kulübü Başkanımız Onur Göçmez’in de büyük emeklerini takdirle ve teşekkürle karşılıyorum. Şimdi de basketbolu yeniden Bandırma’ya getirmeye çalışıyor. Sayın Göçmez’i yalnız bırakmamamız gerekiyor. Biz de ona elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz.”
BÜYÜKŞEHİR-BANDIRMA BELEDİYESİ AYIRIMI
Edip Uğur’un Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ile aralarında sıkıntılar yaşandığına işaret eden Doğan, şöyle konuştu:
“Bugün ise Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ile Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, aslında yan yana gelince ortak anlayışlarda birleşiyorlar. Ancak ayrıldıklarında Tolga Bey’in, nedense farklı bir dil ve anlayışa yöneldiğini görüyorum. Bunu doğru bulmuyorum. Tolga Bey de Bandırma’nın önemli bir evladı. Buna bağlı olarak ona da seçimde AK Partili vatandaşlardan da oy verilmiş olabileceğini düşünüyorum. O halde Bandırma’nın çıkarları söz konusu olduğunda Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışması gerektiğine inanıyorum. Bunun en güzel örneği Erdek’te yaşanıyor. Burhan Karışık Bey başkan olduktan sonra Büyükşehir ile uyumlu çalışması sonucunda Erdek’e önemli hizmetler geldi, ilçede turizm patlaması oldu.”
İL KONUSU TAKİBİMİZDE
Bandırma’nın il olması konusunu da Milletvekili Ali Taylan Öztaylan ile birlikte yakından takip ettiklerine dikkati çeken Doğan, “İlçelerin il olması gerçekleşme aşamasına geldiği takdirde Bandırma, il olmaya aday ilk üç ilçe arasındadır” dedi.
BANDIRMA HİZMETE SUSADI
Sunullah Mahallesi’nde doğduğunu belirten AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, şu değerlendirmede bulundu:
“Bandırma çok daha iyi hizmeti hak ediyor. Çocukluk yıllarımda Livatya’da denize giriliyordu. Şimdi burada yapılmakta olan arıtma tesisi hizmete girdiğinde
Bandırmalıları yeniden denizle buluşturacağız. Yerel seçimi kazanarak, Bandırma’ya 15 yıldır getirilmeyen hak ettiği hizmeti yeniden sunacağız.” ÖNDER BALIKÇI



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı