Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı istifa etti

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı istifa etti

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istifa ettiklerini açıkladı.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istifa ettiklerini açıkladı.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Merkezince, AK Parti İl Başkanlığına gönderilen resmi yazıda ilçe yönetiminin toplu istifasının istendiğini, bu nedenle 11 Haziran Çarşamba günü parti binasında gerçekleşen toplantıda, teşkilat olarak istifa ettiklerini ve toplu istifalarını il yönetime sunduklarını bildirdi.
18 aydan bu yana AK Parti Erdek İlçe Başkanlık görevini yürüttüğünü ve partinin bir parçası olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Onay, "Görev yaptığım sürece, halkımla bir bütün olmaya ve kucaklayıcı siyaset anlayışını yürütmeye özen gösterdim. Önemli olan partimizin davasıdır. Kesinlikle ve hiçbir şekilde çizgimden ayrılmadım. Bu bir nöbet değişimidir, bundan sonra ki çalışmalarda da dava arkadaşlarımın yanında olacağım. Genel merkezimiz bizi nereye görevlendirse o görevi gururla, şerefle yerine getirmeye hazırım.” diye konuştu.             
18 aydır devam eden görevim boyunca, AK Partimizin başarısı için benimle birlikte gerçekten mücadele eden arkadaşlarıma, teşkilatımızın tüm birimlerindeki üyelerine ve bizlere desteğini esirgemeyen Erdek halkına teşekkür ettiğine vurgu yapan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Onay, Bilerek veya bilmeyerek kalplere dokunmuş olabileceğimden dolayı, herkesten helallik diliyorum. İlçe Başkanlığı gibi bir görevi bizlere layık gören, başta Genel Başkanım ve Başbakanım R.Tayyip Erdoğan ve tüm Genel Merkez yetkililerine teşekkürlerimi arz ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli