Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

AK Parti eski Milletvekili Çömez, Manyas’ta özlem giderdi

AK Parti eski Milletvekili Çömez, Manyas’ta özlem giderdi

AK Parti Balıkesir eski Milletvekili olan ve halen yaşamını İngiltere’de sürdüren Opr. Dr. Turhan Çömez, Manyas ilçesine gelerek İYİ Partililer ile bir araya geldi.

AK Parti Balıkesir eski Milletvekili olan ve halen yaşamını İngiltere’de sürdüren Opr. Dr. Turhan Çömez, Manyas ilçesine gelerek İYİ Partililer ile bir araya geldi. 
Çömez, Manyas ziyaretinde ilçe halkı ve esnafla selamlaştı. 
Daha sonra İYİ Parti Manyas İlçe Başkanı Özcan Biçer ve partililer ile birlikte parti binasında partililere seslenen eski Milletvekili Turhan Çömez’e ilçe halkı ve partililer yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. 
Çömez, parti binasında yaptığı konuşma da “Memleketi, vatanı, bayrağı sevmenin bir bedeli var, hiç partizanlık yapmadım. Hiç kimse adam kayırmıştır, haram yemiştir diyemez. Yanlışlık, hırsızlık bulduğum da üstüne gittim. Burada birilerini korkuttum ve beni koydular bir çuvala koyup attılar. Tam 12 yıl çok zor şartlar altında yaşamak zorunda kaldım. Bilerek gitmedim İngiltere’ye, orada da uğraştılar çok. Bana her türlü zulmü yaptılar. İngiltere’de sıfırdan başladım ve yeniden sınava girip doktor oldum, İngiltere parlamentosu bizi örnek ilan etti. Türkiye zor bir dönemeçte, tarihi bir yol ayırımında,  şu anda yaşadıklarımız derin bir buhran değil, yakında daha derin kriz yaşanacak. Türkiye’nin kısa vadede dış borcu 190 milyar dolar, iç borç 4 trilyon. Cumhuriyet tarihinin en büyük borcu, kredi kartları patlamış durumda. Türkiye önümüzde ki dönem de kendi kaderini oynayacak. Mütevazi olmayacağız, biz bu coğrafyada kardeşçe, dostça yaşayacağız. ”İktidarın ilk göreve geldiğinde çiftçiye 4,5 milyar lira destek verirken, bugün 2 milyara düşürdüler. Yine ilk iktidara geldiğinde 3.100.000 olan çiftçi sayısı bugün 2.100.000’e düştü. Çiftçilerin ortalama yaşı 57 olup, gençler çiftçilikten kaçıyor. İngiltere’de ise en zenginlerin çiftçiler olduğunu söyleyebilirim. İYİ Parti Balıkesir’de alacağı % 40 oy oranı ve 5 milletvekili ile 1. parti olacaktır.” dedi. 
Çömez’in İYİ Parti İlçe Başkanlığı’ndaki programı sona erdikten sonra, esnafı ziyaret etti ve sonrasında kırsal Akçaova ve Çakırca Mahallelerini ziyaret ederek, hemşerileriyle hasret giderdi. Çömez’e İYİ Parti Gönen İlçe Başkanı Fedai Coşkun ile Bandırma teşkilatından da eşlik edenler oldu.                                           Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli