Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

AK Parti gençlik kolları seçime gitti

AK Parti gençlik kolları seçime gitti

AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları seçimine, AK Parti Erdek İlçe Gençlik yöneticileri de katıldı. AK Parti Erdek Gençlik Kolları başkanı Oğuz Gümüştaş, il gençlik kolları yedek yönetimine girerek, Erdek adına büyük başarı elde etti.

AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları seçimine, AK Parti Erdek İlçe Gençlik yöneticileri de katıldı.
AK Parti Erdek Gençlik Kolları başkanı Oğuz Gümüştaş, il gençlik kolları yedek yönetimine girerek, Erdek adına büyük başarı elde etti.
AK Parti İl Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresi geçtiğimiz Cumartesi günü Otel Basri`de yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde Zafer Dağırcıkoğlu başkanlığa seçildi.
AK Parti İl Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresini, AK Parti genel başkan yardımcısı ve Balıkesir milletvekili Edip Uğur, milletvekilleri Tülay Babuşçu, Ali Aydınlıoğlu, İl Başkanı Mahmut Poyrazlı ve çok sayıda partili izledi.
Balıkesir Milletvekili Uğur, yaptığı konuşmada gençlere ve kadınlara önem veren bir parti olduklarını dile getirerek cumhuriyetin ilanı konusunda da düşüncelerini aktardı. Uğur, Cumhuriyetin ilanıyla birlikte ülke yönetiminde iradenin milletin eline geçmediğini ileri sürdü. AK Parti Erdek Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Gümüştaş, Zafer Dağarcıkoğlu´nun yedek listesinde yer aldı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli