Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran: “14 Mayıs'ta sandıklara sahip çıkacağız”

AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran: “14 Mayıs

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, yoğun gündemli “AK Parti 3 Kademe İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme” toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur ve Balıkesir Koordinatörü ve Denizli Milletvekili Şahin Tin’in online olarak katıldığı toplantıya, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe Koordinatörleri, AK Parti İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, 20 İlçenin 3 Kademe İlçe Başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yasin Sağay katıldı. 
“AK Parti 3 Kademe İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme” toplantısında; 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri ile ilgili teşkilat çalışmaları değerlendirilirken, seçmen listeleri, sandık görevlileri, seçim hazırlıkları ve milletvekili aday adayları temayül oylaması hakkında yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Ayrıca, AK Parti İl Teşkilatının Ramazan ayı süresince yapılacak olan ziyaret ve saha çalışmaları konusunda programın detayları görüşüldü. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bandırma Bor Karbür Üretim Tesisi’nin açılışı öncesi karşılamada gösterdikleri coşkudan dolayı Balıkesirlilere teşekkür eden Başaran, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı açılış öncesi Balıkesir'e yakışan şekilde, büyük bir coşku ile karşıladık. Halkımızın Cumhurbaşkanımıza gösterdiği teveccüh ve destekten dolayı tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” dedi. 
Cumhur İttifakı olarak bu karanlık zihniyete karşı sandıklara sahip çıkacaklarını dile getiren Başaran “Seçim günü sandıklarda vatandaşımızın oyunu çalma niyeti içerisindeki bu zihniyetin planlarına engel olacağız. Tüm teşkilatlarımız bu konuda gereken çalışmayı kararlılıkla yerine getirecek. Bunun içinde demokrasinin engellenmemesi adına sandıklarımıza sahip çıkacağız. Seçime bu kararlılıkla hazırlanıyoruz. Tüm teşkilatlarımız seçime tam kadro hazır. 14 Mayıs'ta kazan Türkiye olacak, kazanan milletimiz olacak.” diyerek sözlerine ekledi. Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı